Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Pobijediti dijabetes u 30 dana, je neovisan dokumentarni film koji prati šest Amerikanaca sa, kako današnji medicinski autoriteti tvrde, ‘neizlječivim’ dijabetesom,  prebacivanje njihove prehrane na sirovu hranu (voće, povrće, sjemenke, orašasti plodovi) i prestanak uzimanja inzulina.

Film prati put svakog sudionika i bilježi medicinske, fizičke i emocionalne transformacije koje su potaknute promjenom prehrane i načinom života.

Dijabetes je bolest koja se u svijetu vrlo brzo širi, te je prema analizama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) s devetog dosegnula peto mjesto po smrtnosti, što  zasigurno predstavlja dobar razlog da pogledate ovaj video i podijelite ga sa prijateljima.

 

Previous postIstina nije šala, ali se može kao takva ispricati - Bill Hicks Next postTop 5. najčitanijih postova u prošlom (7) mjesecu