Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Oduvijek pa tako i danas priroda kao cjelina života na zemlji osigurava svim svojim dijelovima sve što im je potrebno za život. Ona sadrži i velik broj rješenja za takozvane zdravstvene probleme a ta rješenja u velikoj mjeri predstavljaju biljke. Još do prije samo sedamdesetak godina to je znanje bilo široko prisutno, no tada je veliki novac počeo stvarati industriju temeljenu na bolestima i započeo propagandnu kampanju širokog spektra dio kojeg su bili i napori da se mnoge biljke stave izvan zakona a ti napori i danas imaju svoj zamah. Rezultat toga jest da se danas nekako smatra da je pogled na biljke kao lijek zastario te da se kemijski i tehnološki mogu proizvesti mnogo učinkovitiji lijekovi. Sve veći broj bolesnih ljudi pokazuje da taj mit nije ispunio očekivanja a kada jest stvorio je nuspojave i mnoge nove probleme. No, biljke i dalje čekaju da osvrnemo pažnju na njih a mnoge debele enciklopedije ljekovitog bilja i usmena predaja čuvaju znanje o mnogim ne štetnim i efikasnim načinima liječenja biljkama.

Neke mehanizme možda i ne razumijemo ali ne moramo ih niti razumjeti da bi djelovali, baš kao i što možemo voziti automobil bez poznavanja mehanike motora.
.

NAPOMENA

PORTAL TransformacijaSvijesti je zagovornik legalizacije marihuane (konoplje) isključivo u medicinske i industrijske svrhe. Ne podržavamo legalizaciju marihuane sa svrhom i ciljem kako bi marihuana zamijenila alkoholna pića, te postala još samo  jedan od alata manipulacije masama.

Previous postČuvajte se lažnog znanja ono je opasnije od samog neznanja (George Bernard Shaw) Next postLudilo naše kulture