Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Secer Gorka istina 2Šećer je proizvod u kojem većina nas svakodnevno uživa a o kojem, ipak, tako malo znamo.
U predavanju „Šećer – ta gorka istina“ koje možete pogledati u nastavku, dr. Lustig izjednačio je konzumaciju šećera s pijenjem alkohola te objasnio zašto je šećer doslovce otrov za naš organizam.
 Fruktoza se lako proizvodi, jeftina je, slatka i danas je ima svuda, od lijekova do kruha. Danas se zna da je fruktoza jedan od glavnih krivaca za pretilost i mnoge suvremene bolesti kao što su povišeni krvni tlak, srčane bolesti ili pak dijabetes,  depresija, povečana kiselost organizma, slaba otpornost na bakterije i gljivice i mnoge druge… Fruktoza se slobodno moze nazvati otrovom, bas kao i alkohol, stvara fizičku i psihičku ovisnost, razarajući sve sustave i organe u čovjekovom tijelu, s tim da postoji jedna bitna razlika između alkohola i fruktoze: alkohol se metabolizira u mozgu i naše tijelo zna kada ga je dosta, a za fruktozu nemamo granice i način da procjenimo koliko smo je unijeli sve dok se ne pojave veći problemi.
.

Vezani postovi:

Šećer razara organizam te izaziva i hrani rak

Aspartam – Gorka istina o umjetnom šećeru

Gazirana pića – bolest u čaši!

Coca Cola – Kisela istina ! Kiselost organizma, siguran put do raka

Previous postRano Otkrivanje Raka Next postKrešimir Mišak: Let's talk about the MONEY