Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

cjepiva otrovPostaje očito da su holistički liječnici koji su svi ubijeni saznali putem svojih istraživanja da se enzimski protein namjerno dodaje u cjepiva te da se tim  putem dijeli čitavoj populaciji.

To bi značilo da nam je svima ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, kojeg proizvode stanice raka i virusa, a samo će jedinka (čovjek) s najboljim genima preživjeti!

Nagalase – protein je dobiven od stanica raka, enzim koji zaustavlja vitamin D od vezanja na GC protein i time sprječava vitamin D u svom djelovanju, borbi protiv raka. Nagalase ENZIM je protein koju imaju sve stanica raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus, i drugi). Njegova uloga je blokirati djelovanje vitamina D, čime se urušava imunološki sustav.

Istaknuti istraživač autizma i protivnik cjepiva sredinom ove godine pronađen je kako pluta mrtav u rijeci u Sjevernoj Karolini a njegovo ubojstvo učinjeno je pod sumnjivim okolnostima. On je kao i mnogi drugi istraživači poput Dr. Nicholas Gonzaleza, koji također ubijen otkrio i dokazao, da je ‘Naglasa’ nedvosmisleno ulazi u naša tijelo tijekom cijepljenja. Zanimljivo, ovaj protein je također pronađen u vrlo visokim koncentracijama kod autistične djece.

U posljednjih nekoliko mjeseci svog života, dr. Bradstreet postao je zainteresiran za Nagalase koji on opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa koji čovjeku uništava sposobnost da se bori protiv raka. Obitelj dr. Bradstreeta upozoravala je javnost da je ovaj liječnik, koji je na stotine djece izliječio od autizma, ubijen jer se fokusirao na istraživanje o cjepivima i ovog proteina unutar cjepiva. Međutim, to su svi zataškali.

O čemu se radi? O depopulaciji. Čitavoj populaciji ubrizgaju otrov, a samo najjači opstaju, odnosno oni čiji se organizam može s tim boriti. Širite dalje, jer čini se kako se liječnici ubijaju zbog istine!

No, stavljanje ‘virusa raka’ u cjepiva nije ništa novo.

U nastavku poslušajte znanstvenika koji priznaje da se to činilo:
.

izvor: dnevno.hr

 

D vitamin – TRAGIČNA ISTINA 2. dio

Što mislite što bi se dogodoilo s profitima koje farmako biznis gomila prodajući kemijske otrove, kada bi se javno priznalo da se većina bolesti može najlakše i najučinkovotije sprječiti uzimanjem visokih doza vitamina D3? Njihov bi profit i radna mjesta nestali… zbog te i takvih istina oni su u stanju i ubiti…što i rade diljem…

 

 

 

D vitamin – TRAGIČNA ISTINA

D vitamin – TRAGIČNA ISTINA

Korumpirani znanstvenici i farmaceutske kuće govorile su  kako svaka količina vitamina D veća od 400 IU može biti toksična. No, 1930-tih zbog velike ekonomske krize ove farmaceutske tvrtke nisu dobro poslovale pa su izbacile na tržište 3 nova čudotvorna lijeka ( da bi se spasili od ekonomskog propadanja ) koja su bila izuzetno učinkovita kod…

Previous postTeorija zavjere sa Krešimirom Mišakom