David Icke o Rockefelleru: ‘Kada kontrolirate novac, medije i stranke, imate svijet’

david icke mikročipirano stanovništvo

Povodom smrti Davida Rockefellera prenosimo tekst iz knjige Davida Ickea ‘Najveća tajna’.

Rockefelleri (prije su se prezivali Rockenfelder) su postali najmoćnija obitelj SAD-a uz pomoć rothschildskog novca kao i, nema sumnje, uz potporu drugih izvora. Priča o manipulaciji Sjedinjenim Američkim Državama i svijetom obiluje imenom Rockefeller, bilo da se radi o J. D. Rockefelleru, Nelsonu Rockefelleru, Winthropu Rockefelleru, Laurencu Rockefelleru ili – najzloglasnijem od svih u drugoj polovici dvadesetog stoljeća – Davidu Rockefelleru.

Da obitelj Rockefeller, njezine mreže i isprepletene loze nisu nikada postojale, SAD bi danas bio potpuno drukčija država: zemlja s daleko više slobode nego što je sada ima, a isto vrijedi za svijet općenito. David Rockefeller, dugotrajni direktor i predsjednik banke Chase Manhattan, kojoj je i dalje neslužbeno na čelu, bio je tajnik studijske skupine Vijeća za vanjske poslove koja je kreirala Marshallov plan za obnovu Europe nakon Drugog svjetskog rata. Financijska sredstva Marshallovog plana iskorištena su za promicanje Europske unije i podrivanje zakonske snage nacionalnih država. Čovjek koji je imenovan za direktora Marshallovog plana u Europi bio je Averell Harriman (Kom. 300, Društvo lubanje i kostiju), koji se smjestio u pariškoj rezidenciji Rothschildovih.

David Rockefeller bio je predsjednik Vijeća za vanjske poslove od 1946. do 1953. godine. Utemeljio je Trilateralnu komisiju pod vodstvom Henryja Kissingera (CFR, TC, Bil., RIIA, Kom. 300) i Zbigniewa Brzezinskog (CFR, TC, Bil.). Brzezinski je bio profesor na Sveučilištu Columbia što ga je osnovalo Bratstvo, i autor je knjige pod naslovom Between the Ages: America’s Role In the Technotronic Era (Između doba: Uloga Amerike u tehnotroničkoj eri) koja vjerno prikazuje viziju svijeta kakvu ima Bratstvo. Bio je savjetnik za nacionalnu sigurnost Jimmyja Cartera, čovjeka kojeg je David Rockefeller 1976. izabrao da bude prvi predsjednik SAD-a iz Trilateralne komisije. David Rockefeller je čovjek koji je stajao iza svih predsjednika. Naime, budući da kontrolira novac, medije i politiku, uvijek je osigurao da oba predsjednička kandidata na određenim izborima budu njemu po volji.

To se odnosi i na Georga Busha i Billa Clintona 1992. godine, kao i na Boba Dolea i Billa Clintona 1996. godine. Kada kontrolirate novac, medije i stranačke mašinerije u Bijelu kuću možete smjestiti onoga koga vi želite, kao i odbaciti ga dok je još na dužnosti ukoliko to odgovara vašem programu i rasporedu. Zbog takvog stanja stvari oni koji istinski zastupaju interese naroda nikada ne dospiju do političkog vrha. Nije to slučaj samo u SAD-u. David Rockefeller djelovao je kao bankar i gospodar marioneta i u Rusiji i bivšem Sovjetskom Savezu gdje je podučavao i nadzirao ljude kao što su Mihail Gorbačov i Boris Jeljcin.

Gorbačova, gmazo-čovjeka sa sposobnošću mijenjanja oblika, Rockefeller i Kissinger iskoristili su za rušenje Sovjetskog Saveza kako bi države članice mogle započeti proces integracije u Europsku uniju i NATO. Jeljcin je bio govornik na sastancima Trilateralne komisije prije nego što je postao predsjednik Rusije. Prste Davida Rockefellera pronaći ćete svugdje. Bio je, primjerice, vrlo prisan prijatelj s marionetom Bratstva po imenu Maurice Strong (Bil., Kom. 300), kanadskim naftnim milijunašem odnosno milijarderom koji je – kao predsjednik agencije Ujedinjenih naroda za očuvanje okoliša te tajnik Summita o Zemlji koji se 1992. održao u Brazilu – bio jedan od glavnih manipulatora ekološkim pokretom. Gdje god David Rockefeller prođe, za sobom ostavlja smrad korupcije, manipulacije i genocida. Što me podsjeća na nekog drugog…

Izvor: nexus-svjetlost.com