Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Cjepiva 13 13Cjepiva su danas dio ekonomskih i političkih planova. Želite li znati više o cjepivima prije nego što pristanete na ubrizgavanje nove bolesti protiv koje ne postoji lijek? Intrigira li vas zbog čega moderna medicina promovira cjepiva kao da je riječ o nekom obliku vjerskog fanatizma (lišenog svih znanstvenih misli)? Današnja cjepiva ne sadrže samo žive inačice bolesti koje NE ŽELIMO, nego također sadrže GMO, hormone zaraženih krava, svinja, kokoši i majmuna, neprovjerene virusne kombinacije (poput H1N1), aluminij, živu, emulgatore i križane bakterije dobivene od životinja.

 .

Opširnije o cjepivima:

Potvrđeno da cjepivo uzrokuje autizam i teške bolesti mozga

U cjepivu protiv gripe pronađene nevjerojatne doze otrovne žive koju ubrizgavaju u tijelo!

Potresna ispovijest liječnice koja je napustila korumpirani medicinski sustav: ‘Cijepljenje je najopasnija medicinska praksa u povijesti klasične medicine’

Strava i horor cjepiva

Dr. Robert S. Mendelsohn: “Cijepljenje: Medicinska tempirana bomba”

ŠTETNOST CIJEPLJENJA DJECE – (4) Izvrsno zdravlje necijepljene djece

ŠTETNOST CIJEPLJENJA DJECE (3) – Što se stvarno nalazi u cjepivima?

ŠTETNOST CIJEPLJENJA DJECE – (2) Autizam i cijepljenje – Postoji li veza?

ŠTETNOST CIJEPLJENJA DJECE – Jesu li cjepiva korisna ili štetna? (1)

Zanimljivo istraživanje iz Poljske: Jesu li cjepiva imala ikakve koristi u čitavoj svojoj povijesti?

Previous post10 istina iz iskustva s Ayahuascom Next postOnoga dana kada će tehnologija nadrasti međuljudske odnose, svijet će dobiti generaciju idiota!