Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

VodoVladariOko 2030 godine 2/3 čovječanstva patiti će od nedostatka pitke vode. Taj problem osjetit će svi, bez obzira na to gdje žive. Kada se počne vodu tretirati kao robu gdje cijena vode ovisi o ponudi i potražnji, doći će do toga da će korporacije kontrolirati svu našu pitku vodu. Ovaj dokumentarac govori upravo o ovom problemu. Flaširana voda je najveća marketinška prevara u svijetu kojoj je cilj besplatnim izvlačenje, pakiranjem i prodajom vode doči do lake i ogromne zarade te kontrole i moći.

Autor filma otkriva da je voda u plastičnim bocama često nekvalitetnija od vode u naših bunarima, te kako plastične boce sadrže opasne materije štetne po ljudsko zdravlje, ali o tome nitko ništa ne govori… Uza sve to, Nestle, Pepsi, Coca Cola i drugi zbog rupa u zakonu izbjegavaju i plaćanje poreza.

.

Tapped-Vodovladari! from Crvena Rakovica on Vimeo.

Previous postBeskonačan Bog - Mooji Next postProsvijed protiv Monsanta 25.5.