Kripto valute su velika prevara bankara!

kriptovalute

Što se to dogodilo da su zločinci, upravljači svijeta, preko noći postali tako plemeniti i dobri, da su dozvolili da se izvrši decentralizacija novčanih transakcija i dozvolili da se pojave kripto valute? Jedino logično objašnjenje je da su oni vlasnici tih kripto valuta.

Sve što je u vašim rukama i džepu pripada samo vama. To nikome ne dajete. Sve što nije u vašim rukama i džepu nije vaše. Pobuna zaduženih robova je moguća tek kada se sve ovo razumije.

Preuzeto sa: http://istinomprotivlazi.com

Što su to kripto valute?

Bauk kruži svjetskim financijskim tržištima – bauk kripto valuta. Sve sile bankrotiranog neoliberalnog kapitalizma su zatvorile oči i prešutno dozvoljavaju da se razvijaju skrivene valute na sve strane. Danas ih ima preko dvije tisuće i svakoga dana se otvaraju nove. O čemu se ovdje radi? Što su kripto valute? Da li je to još jedna u nizu neoliberalnih prevara ili se, zaista, radi o revolucionarnom izumu koji će promijeniti financije svijeta?

O BitCoinu, toj najpoznatijoj kripto valuti, pisao sam još 2013. u ovom tekstu (http://www.dragas.biz/bitcoin/) Pročitajte ponovo tekst da ne bih gubio vrijeme i zauzimao prostor da ponavljam isto. Što se u međuvremenu dogodilo od objavljivanja tog teksta? Svjedoci smo pravoj eksploziji rasta kripto valuta, naročito BitCoina, i velikoj pomami građana da uđu u tu trku za velikim zaradama. Možete na ovoj web stranici pratiti što se događa sa kotacijom kripto valuta.

U trenutku kada pišem ovaj tekst, vrijednost BitCoina je narasla na nevjerojatnih 19.099 $, dok je njegova vrijednost početkom godine bila svega 1.000 $, što znači da je BitCoin porastao 1909% u toku jedne godine. Pošto su profitne stope u realnoj ekonomiji od 10-15% godišnje, onda ovaj nenormalan prinos na jednu od kripto valuta može samo potpuno zaluditi sve građane svijeta, koji ne znaju kako da sačuvaju svoj novac i koji kod poslovnih banaka dobivaju jako niske kamate ili moraju, ima i takvih primjera, da bankama plaćaju uslugu za držanje svog novca.

U ovom tekstu se neću baviti tehnikom kupovine i prodaje kripto valuta, toga ima dovoljno na internetu, nego pišem o samoj suštini i smislu kripto valuta i historijskim uvjetima u kojima su se one pojavile. Da li su kripto valute prevara ili nisu? Posložićemo sve činjenice na jednu stranu da bismo došli do valjanih zaključaka. Otuda moramo imati makar osnovna znanja iz povijesti novca, koja se, nažalost, nigdje nikada nisu temeljno ni proučavala. Da li je to slučajno?

Nema slučajnosti u povijesti razvoja novca. Novac i novčane transakcije su uvijek bili prekriveni velom misteriji i tajne. Bankari su krili da ne pokažu kojom alkemijom iz novca stvaraju novi novac. Engleska nacionalna banka je osnovana 1694. godine, ali njeni osnivači su bili privatna lica, članovi Familije. FED je američka centralna banka čiji su osnivači 24.12.1913. bili najbogatiji pojedinci Familije.

Dugo se to nije znalo. Krilo se od građana. Privatna lica su dobila monopol da štampaju novac i da taj novac posuđuju državama. Amšel Mejer Rotšild je otvoreno i iskreno izjavio: „Dajte mi da štampam i kontroliram protok novca u jednoj naciji i ne zanima me tko pravi zakone i tko ima najjaču naoružanu vojsku.”

U dosadašnjoj povijesti SAD ubijeni su svi predsjednici, od Linkolna do Kenedija, koji su pokušali da oduzmu štampanje dolara od privilegiranih bogataša Familije i da stave pod kontrolu legalno izabrane vlade, parlamenta i građana. Ratovi su započinjani i milijuni nevinih i naivnih ljudi je stradalo samo da bi se zadržali privatni monopoli na štampanju dolara.

Kada je 1971. godine, u vrijeme vladavine Niksona, donijeta odluka da ne treba nikakvo pokriće za štampanje dolara, zlato je bilo pokriće za štampani papir, onda smo ušli u eru najveće svjetske prevare i falsificiranja novca bez pokrića, koja nas je danas dovela do potpunog sloma neoliberalnog kapitalizma.

Prema mojim proračunima dug SAD nije 20.000 milijardi dolara, kako se zvanično prikazuje, nego se ukupan dug približio cifri od skoro 400.000 milijardi dolara. Samo na svjetskim burzama se okreće preko 2 milijuna milijardi papira bez vrijednosti. Financijski balon se toliko napuhao da prijeti svakog trena da pukne i da potpuno potopi svjetske financije. Neoliberalni korporativni fašizam pokušava da se spašava svoje sigurne propasti.

Pisao sam godinama o tome, sve od krize 19. kolovoza 2007. godine, koja je izbila nakon sloma napuhanih i lažnih hipotekarnih kredita, kako se neoliberalni kapitalizam može spasiti sigurne propasti:

1. Svjetski rat, koji se neće voditi na teritoriji SAD-a.
2. Nova tehnologija ili nova roba, koja će zaludjeti čitav svijet.
3. Otkriće nove energije iz svemira, koju bi banditi sa Volstrita preprodavali ostalom svijetu
4. Hiperinflacija koja treba obrisati sve nagomilane dugove i restartati financijski sustav sa novom valutom
5. Krah neoliberalizma i izgradnja – narodnog kapitalizma.

Što se od ovoga dogodilo u desetljeću iza nas?

Pokušaj Wall Streeta da izazove svjetski rat nije uspio. Putin je odigrao maestralnu geostratešku partiju šaha i doveo Wall Street do mata. Onda se pristupilo lansiranju kripto valuta!

Oni koji su kontrolirali svjetske financijske tokove, koji nisu dozvolili nikome da uđe na to njihovo privatno polje, koji su porobili sve centralne banke svijeta, podlom pričom o samostalnosti centralnih banaka, koje su odgovarale samo MMF-u, dakle, Familiji, odjednom dopuštaju da se prave, same od sebe, kripto valute, da se trguje na burzama, da se ulazi u platni promet i da imaju takav rast na kotacijama da to postaje krajnje sumnjivo.

Čuvaj se Danajaca i kad ti darove prinose

Što se to dogodilo da su zločinci, upravljači svijeta, preko noći postali tako plemeniti i dobri, da su dozvolili da se izvrši decentralizacija novčanih transakcija i dozvolili da se pojave kripto valute? Jedino logično objašnjenje je da su oni vlasnici tih kripto valuta i da su to sve oni tendenciozno smislili kako bi se pronašla nova svjetska roba za igru, koja donosi velike zarade i koja će, makar privremeno, kupiti dragocjeno vrijeme neoliberalnom kapitalizmu na izdisaju i oslabiti pritisak sa centralnih banaka, koje štampaju punom parom novčane valute bez pokrića.

Kada BitCoin u jednoj godini poraste 1.909%, dok se privreda razvijenog svijeta razvija po stopi od jedva 3%, onda je to najbolji dokaz da su kripto valute novi mamac za građane, koji ne postavljaju ključna pitanja o funkcioniranju ugroženog totalitarnog sistema, nego sumanuto jure za zaradama.

Odakle nastaje toliki godišnji profit? Najblesaviji odgovor je ponudio jedan naš momak, koji je prošao obuku spinovanja za prodaju kripto valuta, koji sam trguje kripto valutama i zarađuje konkretan novac i koji je, objašnjavajući zašto su kripto valute sigurne u isplati velikih prihoda, rekao da je prednost kripto valuta u tome što „stroj pravi novac za vas!” Divno!

Dovoljno je da imate neki manji-veći novac i da znate majmunski tipkati po kompjuteru, da stroj zarađuje za vas od 100%, 200% do 1.909% godišnje. Idila! Garancija je taj stroj. Slijedi pokazivanje strojeva za rudarenje u Kini. Pune hale opreme za otkopavanje imaginarne kripto valute. Vaš novac je dakle siguran, jer se nalazi u opremi za rudarenje kripto valute, koju svi traže jer pravi nevjerojatne zarade na tržištu.

Što stoji iza te kripto valute? Matematički algoritam! Koji vam omogućava da iskopavate BitCoin uz ogroman utrošak struje, pa je to rudarenje moguće samo u zemljama gdje su niske cijene struje. U razvijenim zemljama struja je preskupa i nije isplativo da kompjuteri rudare 24 sata bez prestanka. Rudarenje je sve teže i sve manje BitCoina se otkopava, jer je sve više rudara, BitCoin groznica je zahvatila kopače, jedan ruski oligarh je prošli mjesec kupio 10.000 strojeva za rudarenje, dok je drugi kupio BitCoina za 100 milijuna dolara.

Kako se određuje cijena kripto valute? Na osnovu ponude i potražnje. Ponuda je mala, dok je potražnja velika. Zato cijena neprestano raste. Na strani ponude imamo podatak da je iskopano 16.742.575 BTC. Ukupno je matematičkim algoritmom određeno 21 milijun BitCoina i to će se iskopati do 2140. godine. Znači, tvorac BitCoina je planirao da kripto valuta traje.

Zašto je velika potražnja za kripto valutama? Potražnju podižu ove tri karakteristike kripto valuta: anonimnost, niska cijena i brz prijenos. U elektronskom dobu je brzina prijenosa vrlo važna i kripto valute se prenose u nekoliko sekundi. Međutim, to nije donijelo toliku popularnost kripto valutama, postoje suvremene bankarske transakcije koje to isto omogućavaju.

Cijena prijenosa novca je kod kripto valuta jako niska, iznosi svega nekoliko centi, što značajno povećava interes kompanija i građana za korištenje kripto valute. Naime, godišnje se uzme provizije na svim svjetskim transferima oko 22.000 milijardi dolara. To je godišnji BDP same Amerike. Transferni prinosi omogućavaju bankama i kompanijama poput Western Uniona dobre zarade, ali je takav način prijenosa zastarjeo i Familija je donijela odluku da izbace banke sa tog tržišta financijskih usluga. Ono što je donijelo ogromnu popularnost kripto valutama je bila anonimnost i sloboda u prijenosu transfera.

Svi znamo da je izuzetno teško raditi sa bankama i da provjeravaju svaku uplatu i isplatu, bez obzira koliki je iznos. Navodno, plaše se pranja novca zbog financiranja terorizma, ali to je samo izgovor za običan, pokoreni svijet bez novca, jer veliki perači novca te svoje velike transakcije rade preko FED i nekoliko najvećih svjetskih banaka.

I dok se tako zagorčava poslovni ambijent pravim privrednicima, omogućeno je mafiji i kriminalcima, bankarskim mešetarima i svima koji peru novac, da nesmetano, koristeći se kripto valutama, transferiraju svoj prljavi novac iz nelegalnih poslova po čitavom svijetu. Kako takvog novca ima mnogo, onda je došlo do toga da je narasla velika tražnja za kripto valutama i to je dovelo do nenormalnog skoka cijena pojedinih valuta, naročito BitCoina.

Pisao sam to u tekstu iz 2013. da su se najbolje organizirali mafijaši i da koriste sve prednosti kripto valuta. Zašto im je to Familija dozvolila? Propagandna priča kako su kripto valute decentralizirane i da ih niko ne kontrolira je potpuna laž. Upotrebom BlockChain tehnologije može se otvoreno pratiti transakcija, podaci se ne mogu falsificirati i svaka promjena se trajno bilježi i može biti provjerena na kompjuterima širom svijeta.

Znači, svaka transakcija je zabilježena i trajno ostaje na digitalnoj mreži. Što to znači? Sloboda koja je dana kripto valutama je, ipak, kontrolirana. Tko će znati kada nekome može pasti na pamet da počne preispitivati neke transakcije koje su odavno završene. Istovremeno, BlockChain omogućava Velikom Bratu da sve nadzire.

Trenutna sloboda kripto valuta je tendenciozno dozvoljena da se čovječanstvo zapali i navuče na velike zarade, koje ne postoje u realnoj privredi. Zabava za zadužene i nezaposlene građane, koji slušaju priče o velikim zaradama. Prednosti kripto valuta se neprestano ističu, što ne poričem, ali, kada pogledate njihove promotore, oni uvijek naglašavaju da nema nikakvih garancija za kripto valute i da sve poduzimate na svoju osobnu odgovornost.

Kritiziraju štampanje novca bez pokrića, ali ne daju odgovor što konkretno stoji iza kripto valute? Odgovor se zna i krije se – iza kripto valuta ne stoji ništa. Platforma na kojoj se vrše transferi okačena je na ponudu i potražnju, u svom gornjem djelu, dok nema nikakva uporišta u realnoj ekonomiji na zemlji, jer nema stupove koji je nose. Jedan primjer koji morate zapamtiti za čitav život.

Što je kapital? Papirni novac? Digitalni BitCoin? Kada dođe do rata, zemljotresa ili velikih katastrofa, što je vaš kapital? Kapital je samo ono što – imate u glavi i što imate u džepovima. To što imate u glavi je znanje i vještina koji pripadaju samo vama, za koje ste samo vi odgovorni i koji vam omogućuju ne samo da preživite, nego i da ponovo stvorite bogatstvo.

To što imate u džepovima mora biti nešto što je konkretno i opipljivo i što ima trajnu vrijednost. Papirni novac to svakako nije. Investicijsko zlato u pločicama od nekoliko grama je sigurna roba koju možete mijenjati za sve robe, naročito hranu. O tome ima bezbroj svjedočanstava iz prošlih vremena.

Prve godine rata su porodice preživjele prodajući zlato kao obiteljsko blago. Kripto valute su mamac za potpuno uvođenje bezgotovinskog novca. Familija ne voli da njeni podanici imaju gotovinu kod sebe, jer ih onda ne mogu kontrolirati. Građani koji imaju gotovinu su slobodni i ne ovise od hira Velikog Brata. Zato je danas takva silna navala da se ukine gotovina. Sve transakcije će biti na digitalnoj mreži i tako će moći, preko BlockChaina, da se sve kontroliraju.

Priča o brzini, efikasnosti i modernizaciji novčanih tokova je podla zamka da se potpuno porobi čovječanstvo i da se surovo kazne svi koji su provalili ovu prljavu igru i koji su antiprotivni šizofrenom totalitarnom sustavu koji uništava zdravu pamet običnog građanina i koji ga pretvara u okovanog roba. Veliki profiti su samo mamac za somove da se upecaju. Ali, kažu promotori kripto valuta, mi zarađujemo konkretan novac i to pokazuju držeći novac u ruci.

Slično je radila i Dafina pred TV kamerama, kada je pokazivala da joj novac stoji u sefovima banke.

Jeste, zarađujete konkretan novac sa sumanutim postocima prinosa. Gospodo, tolika zarada nagovještava veliku prevaru. Ne mogu se ostvarivati tolike zarade na duži rok. Krajnji cilj Familije je da uništi gotov novac i da ostane samo elektronski novac pod njenom kontrolom.

Iza imena Satoši Nakamoto kriju se bankari iz City-ja, London, koji rade za Kraljicu i Familiju. Što je rješenje? Mora se digitalizirati i ubrzati transfer novca po svijetu, to nije sporno i kripto valute pokazuju da je sve to moguće, ali prvo moramo vidjeti – što je zaista novac? Kripto valute to nisu.

Što da radite? Pitate se vi, gledajući kako se lako drugi bogate i kako stroj pravi novac za njih. Da li idete u kazino? Da li se kockate? Ako volite rizike i volite se kockati, uđite sa jednim malim dijelom vaših slobodnih sredstava u kripto valute. Sve što budete zaradili pretvarajte u realnu robu: investicijsko zlato i srebro, kuće i stanove, poljoprivrednu zemlju, izvore vode, šume, proizvodnju ili rudna polja sa bogatim nalazištima.

Uzmite svoj kapital u svoje ruke! Udružujte se i kontrolirajte poslove! Drugi val krize, financijski cunami, stiže, i on će zbrisati sve lažne valute. Radite na sebi i stičite znanja i radne navike. To vam nitko ne može oduzeti. Sve što je u vašim rukama i džepu pripada samo vama. To nikome ne dajete. Sve što nije u vašim rukama i džepu nije vaše.

Pobuna zaduženih robova je moguća tek kada se sve ovo razumije.

Preuzeto sa: http://istinomprotivlazi.com