Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Max igan transhumanizamSuvremeno doba neoliberalizma i globalizacije raste ispred naših očiju. Kamo ono vodi, odgovor na to pitanje možda se može naći u konceptima poput tehnokracija, transhumanizam, postindustrijsko društvo, postdemokratsko društvo…

Iz tih naizgled apstraktnih koncepata, moguće je da proizlaze manje vidljive i naizgled nepovezane posljedice poput GMO-a, kemijskih tragova, Morgellonsa, geoinženjeringa, centralizacije financijskih i političkih moći u svijetu. Iz čega bi slijedilo da negdje u korijenu nisu toliko povezane. Jedan pogled na svijet tehnokracije i transhumanizma nudi poznati svjetski istraživač i aktivist te autor filmova, Max Igan.

.

Previous postPoruke Ratnika Svjetlosti IX - Pokret buđenja nema niti glavu niti rep Next postRise of the Guardians: Kad vam Mjesec nešto kaže-vjerujte!