Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Chemtrails NWOU ovoj jednosatnoj prezentaciji istraživačica Sofija Smallstorm nas upoznaje sa znanstvenim otkrićima koja nisu skrivena ili tajna, ali kao da jesu, jer ih mediji jednostavno ne objavljuju pa tako informacije nikada ne stižu do običnog čovjeka.

Planetarni bioinženjering obuhvaća istraživanja koja nam već donose genetski modificirano drveće i usjeve. A što je sa ljudima? Ovaj video govori o znanstvenim istraživanjima i eksperimentima koji dovode do toga da se i ljudski organizam transformira/mijenja iznutra, a da toga nismo niti svjesni.

(Foto – ilustracija by Dejan A.)

Ljudi širom svijeta promatraju čudne tragove na nebu koje ostavljaju posebni avioni i čudne oblake koji nisu prirodni već ih je proizveo čovjek. Bjeličasta izmaglica na nebu koja se umjetno proizvodi, filtrira sunce tako da se drveće širom planete razboljeva i umre. Testovi zemljišta i vode pokazuju prisustvo velike količine teških metala, kao i umjetnih vlakana koji padaju na nas sa neba.

Da li se prskanje neba iz aviona bavi samo eksperimentiranjem sa vremenom? Što je sa pojavom samo-replicirajućih vlakana nazvanih Morgellons? Zašto su modificirani materijali koji se najednom mogu naći u zraku uzroci patoloških promjena u čovjeku i njegovoj životnoj sredini?

.

Previous postZablude današnjeg vremena III: Alergije, uzrok, posljedice i Svjesnost – put prema samoiscjeljenju Dio drugi Next postŠTETNOST CIJEPLJENJA DJECE – (2) Autizam i cijepljenje – Postoji li veza?