Sud u Teksasu presudio: Školama je dozvoljeno čipirati učenike a djeca u Disneyevim parkovima biti će praćena uz pomoć “čarobnih” RFID narukvica

U jesen prošle godine Školski distrikt u Teksasu najavio je da će pratiti svoje učenike pomoću ugrađenih RFID čipova u studentske iskaznice. Jedna od učenika, Andrea Hernandez, suspendirana je s nastave zbog toga što je odbila nositi takvu iskaznicu i odlučila je pravdu potražiti na sudu.

Ovog Utorka, 08.01.2013. Sudac Orlando Garcia donio je presudu u korist školskog distrikta, te je u presudi ustvrdio da je škola imala svako pravo suspendirati učenika koji se ne pokorava školskim pravilima. U prijevodu spomenuti sudac je donio presudu u kojoj škole imaju pravo natjerati djecu da budu čipirana!

“Postoji nešto u činjenici da škole iz okruga imaju pravo prisiljavati učenike na nešto što nema veze s akademskim prioritetima i što narušava privatnost učenika, što je iz temelja uznemiravajuće.”, rekao je John Whitehead, s Rutherfordovog instituta.

Kao dio ovog pilot-programa, otprilike 4.200 učenika u Austinu prisiljeni su nositi “SmartID” iskaznice koje u sebi imaju RFID čipove koje omogućuju upravi škole praćenje kretanja učenika u bilo koje vrijeme. Školski dužnosnici se nadaju da će ovaj program proširiti na svih 112 škola u okrugu.

Do jučer “teorija zavjere” ovom presudom postala je stvarnost, a namjera elite da u budućnosti čipira cjelokupno stanovništvo počela se sprovoditi u djelo ovim malim korakom, kojim se najmlađu populaciju polagano privikava na činjenicu da će netko imati kompletan uvid u njihovo kretanje. Nema sumnje da će se ubrzo pojaviti i prve statistike koje će pokazati uspješnost ovoga projekta te će se on implementirati na cijelo područje SAD-a, a zatim, kako to obično biva i u Europskoj uniji…

 

Djeca u Disneyevim parkovima biti će praćena uz pomoć “čarobnih” RFID narukvica

Američki NBC izvijestio je da će Disney World u Orlandu, “Najčarobnije mjesto na svijetu”, implementirati bežične RFID narukvice uz pomoć kojih će pratiti kretanje posjetitelja i sakupljati informacije o obrascima kupovanja, kao i podatke o lokaciji posjetitelja.

Izvještaj također govori o tome da će se iste narukvice povezati s imenima posjetitelja i informacijama s kreditnih kartica, te će tako služiti i kao ključevi za hotelske sobe, ali i propusnice za sadržaje u parku i kupovinu.

“To je nevjerojatno praktično jer posjetitelji ne moraju kopati po džepovima i tražiti kreditne kartice ili novac”, kaže Nick Franklin, glasnogovornik Disneya.

Ova orvellianski tehnologija dobila je naziv “MyMagic+” – za djecu naravno.

NY Times je sugerirao u svom izvještaju da će Disney likovi koji kruže parkom koristiti informacije s narukvica kako bi pozdravili djecu njihovim imenom i prezimenom, te bi im, ako je to slučaj, mogli čak i čestitati sretan rođendan.

Naravno, ovakvi će se uređaji savršeno uklopiti u Disneyeve tematske parkove, baš kao i kontrolne točke u stilu TSA, čitače otisaka prstiju kod semafora, izložbi o tome kako je GMO kultura predivna, i cijeli niz sličnih uznemirujućih projekata implementiranih u Disneyeve parkove.

Sada više nije upitno da je nakana elite aklimatizirati djecu na biometričko društvo, i sve bolesti nadzora koje dolaze s takvim orvelijanskim društvom. Ovakvi uređaji instalirani u Disneyeve tematske parkove, ali i slična “čarobna” mjesta učiniti će djeci sasvim normalnima kada se slične stvari uvedu u škole, a na kraju i u svakodnevni život.

Izvori: Infowars.com, Activist Post

Prenosi: PortalSvijesti.com