Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

vaxxed 2 Najisčekivaniji dokumentarni film godine koji će vam otvoriti oči!

VAXXED je dokumentarni film koji dokazuje povezanost između cjepiva i autizma te ujedno razotkriva svu zlobu i nehumanost farmaceutske industrije, državnih institucija te korumpiranih “znanstvenika” koji su SVJESNIM lažiranjem podataka prouzročili epidemiju autizma te uništili stotinama tisuća djece (samo u americi) mogućnost za normalan život.

Ovo je nažalost svijet u kojem živimo, svijet u kojem je novac Bog, a ljudska bića tek najobičnija potrošna roba.

.

Izvor: Vaxx from Milan Nikolić on Vimeo.

.

“Ako izgubite slobodu medija, ako izgubite slobodu informiranja, izgubili ste demokraciju.” UPRAVO TO NAM SE I DOGODILO

Danas mediji prešućuju i prekrivaju najveci genocid, genocid nad našom vlastitom djecom!!!

Dr. William Thompson znanstvenik CDC-a na čijim iskazima i dokumentaciji je temeljen ovaj dokumentarac, razotkrio je najvecu laž farmaceutske industrije riskirajuci vlastitu karijeru i život, i što su mediji učinili, SVE SU ZATAŠKALI!

Molimo vas, podijelite ovaj video sa prijateljima, omogućite istini da ugleda svijetlo dana, ako mediji šute nemojte i vi!

Previous postUsusret izborima 2016 – Zveckanje lancima Next post“Vlast” protiv čovjeka – Kako im uzvratiti istom mjerom