Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

marioneta 2Najpoznatija legalna droga suvremene civilizacije – šećer – podvrgnuta je znanstvenoj studiji na novozelandskom sveučilištu Otago gdje je napokon dokazano postala otkrila svoje karakteristike, slične ostalim narkoticima.

Izvor: nexus-svjetlos.com

Stolni šećer je tako razmatran na 49 subjekata i njihove kognitivne sposobnosti, a dodane su i ostale vrste šećera i zaslađivača, te placebo. Subjekti su odgovarali na tri grupe pitanja i aritmetiku, a studija je dokazala da su glukoza i saharoza opasniji po kognitivne funkcije od fruktoze ili sukraloze. Voditeljica studije Mei Peng ustvrdila je ‘fascinaciju koliko konzumacija šećera utječe na ponašanje čovjeka’ i poentirala da je posebni problem to što je riječ o dnevnoj rutini.
Razina pozornosti i mogućnost razmišljanja rapidno pada konzumacijom glukoze, pa prosječna osoba sa svojih dvanaest dnevnih žlica šećera zapravo narušava svoje prirodne sposobnosti i postaje labilnija, te potentnija za manipulaciju. Kada se poveže s ranijim studijama koje su dokazale starenje mozga, i demenciju, probleme s pamćenjem i nošenjem s podražajima, te iznimnu adiktivnost – šećer je ‘de facto’ najopasnija legalna droga, promovirana na svakom koraku i nasilno gurana u proizvode.

Preneseno sa: nexus-svjetlos.com

Previous postNEDOSTATAK JODA KAO GLAVNI UZROK MENTALNE RETARDACIJE - Upoznajte jod, esencijalni mikroelement koji je potreban svakoj stanici Next postTKO SAM JA? - 1. dio