Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Mooji 7Nema drugog ili višeg sebstva koje bi trebao tražiti. Ti si najviše sebstvo, samo odbaci lažne ideje koje imaš o sebi. I vjera i razum govore ti da nisi ni tijelo ni njegove želje i strahovi, da nisi um s njegovim zamišljanjima i idejama, da nisi uloga koju pod pritiskom društva moraš igrati, a ni osoba kojom se smatraš. Odbaci lažno i istina će doći na vidjelo. Tvrdiš da želiš spoznati samoga sebe. Ti jesi to što jesi, ne možeš biti ništa drugo do ono što jesi. Je li znanje odvojeno od bitka? Sve što možeš spoznati umom pripada umu, ali ne ti sam. O sebi možeš reći samo “ja jesam”, “ja sam svjestan”.

.

Jedini problem je da si ti ovisan o iskustvu i ti cijeniš svoja sjećanja. U stvarnosti to je suprotno; ono čega se sjećaš nikada nije stvarno; stvarno je SADA.

Put “izlaska”, je put ka unutra

.

Previous postDavid Icke: Dalek je još put, ali promjene su već tu Next postMikročip implanti kao obveza u Americi a zatim i u cijelom svijetu