Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Mooji 5Um raste jer ti nisi svjestan vlastite moći. Osjećaš da um ima moć, ali moć je uvijek u tvojim rukama. Kada kažemo da je um veoma moćan, to je zato što vjerujemo da smo pod njegovom vlašću, zaboravili smo da um bez nas ne postoji.

Misao ne može sama sebe da pomisli! Misao ne može da vjeruje u samu sebe!

Sve misli su same po sebi jednako beznačajne, ali naše vjerovanje u njih, ih energizira, daje im život, moć. Kada nam se misao čini jako snažnom, moćnom, to je samo zato što mi vjerujemo u nju, te joj na taj način pripisujemo – dajemo moć.

Glavni Ključ

Onaj tko je svjestan sebe će uvijek znati, bez obzira koliko snažna neka misao ili osjećaj može biti, to je samo pojava koja se pojavljuje u prostoru svjesnosti. Uvidjeti ovo – to je Glavni Ključ

.

Previous postBorba protiv vlasti, nadzornih kamera i brze hrane postaju mentalni poremećaji Next postDR.MARIJAN JOŠT: Tko nadzire hranidbeni lanac - nadzire i društvo