Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Ako postoji misao poput: ove misli su bitne, ili, nijedna misao se ne bi trebala pojaviti, onda će ta misao uzrokovati probleme. Pustite neka dođe bilo koja misao, osjećaj, emocija, budi poput prostora, svaka aktivnost se događa u tebi, ali ništa od toga nisi ti, to su samo pojave koje se pojavljuju, uživaj u njima. Ti si Sebstvo, vječno, stvarno, to je ono što jesmo.

Mooji patnja 1

Ništa što možemo percipirati u obliku misli, emocija, senzacija, bilo koji objekt, iz bilo kojeg dijela vremena, ni jedan nije trajan, ni jedan ne pripada tebi. To je jednostavno kretanje u svjesnosti, ekspresija svjesnosti, a ti si svjedok svega toga. Ako vežeš sebe za bilo koji od tih pokretnih dijelova, dovest ćeš se u polje fragmentacije. Svrha promatranja je da razlikuje, da što god da izvire, prolazno je, To nisi Ti.

Vi se ne možete probuditi, jer vi probuđeni jeste, uvijek, ali to razumijevanje mora doći i do uma, da postanete svjesni svoje bezvremenosti, jer život je iskustvo, ne samo ekspresija.

Previous postRazgovori s Bogom - Neale D. Walsch Next postOdaziv Mističnom Pozivu