Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

tony samaraKad se nađemo u graničnim područjima ljudskoga znanja, mnogi putokazi počinju pokazivati ne više prema van, nego prema unutra gdje počinju i završavaju mnoge potrage za odgovorima, jer riječ znanje obuhvaća toliko toga više od enciklopedijske količine podataka koja predstavlja tek jednu vrstu znanja.

Druge vrste ljudskoga znanja imaju veze sa iskustvom, doživljajem, intuicijom, svjesnošću, mudrošću. O njima su ispisane tisuće knjiga i izrečene tisuće riječi.

Tony Samara suvremeni je duhovni učitelj koji u novoj knjizi o trenucima koji su mu pomogli shvatiti stvarnost, ali i o mnogim drugim temama, u rasponu zdravlja, energija, svetih biljaka, ograničenja, duhovnih disciplina, prirodi duhova i moralnih vrijednosti.

.

Previous postZbogom plavo nebo V I D E O Next postRoditelji tvrde: Naš je Noa obolio nakon cijepljenja