Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

osho 3Ritam suvremenog života zahtijeva od pojedinca da se kreće brzo, ponekad kao da ide na utrke. Međutim, najbrže bježimo sami od sebe … Ovaj razgovor sa “majstorom” otkriva naš duboki strah da se susretnemo sa svojom realnošću u trenutku zaustavljanja, opuštanja i samoće.
Osho nam daje neprocjenjivi ključ za transformaciju naših života – od vječne patnje ka ljubavi i otkriću unutrašnje svjetlosti. Čudo meditacije nas oslobađa od vlastitih prošlih programa i vraća nas same sebi.

.

Ošo: Čudo meditacije – tajna transformacije from bebamur3 on Vimeo.

Previous postDISKONEKCIJA!! SLOBODA GOVORA!! MOĆ LJUBAVI I MIRA!! Next postWebster Tarpley - Plan elite za globalno istrebljenje VIDEO