Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Prosvjetljenje je vrlo jednostavno za postići. Ne trebaš raditi za prosvjetljenje, ne trebaš nikuda ići, putovati za prosvjetljenje, treba samo biti tih.

Vrlo je lako postići slobodu, biti slobodan. Teško je možda osloboditi se vezanosti, teško je biti ne-navezan a ne slobodan. Sloboda nije teška.

”Ako želiš biti jedno sa istinom, ‘ti’ moraš potpuno nestati.”


.

.

.

.

.

Previous postAgenda 21 - Radio Liberuma 18.10.2012. Next postPrimitivna svijest

3 comments

 1. Hari says:

  Stu 5, 2012

  Odgovori

  Super, baš lijepo. Osoba iz prvog filma je htjela vidjeti sebe, a druga je htjela vidjeti Boga, uz pomoć učitelja su jedno i drugo našli upravo ‘tu i sada’ gdje su oboje u jednom uvijek i stalno prisutni. Smijeh je oslobađajuča reakcija na upravo proživljeno možda najdragocjenije životno iskustvo.

 2. vesna says:

  Lis 23, 2012

  Odgovori

  pa ne znam bas;meni ona zena deluje kao da je malo odlepila

 3. Ulreus says:

  Lis 20, 2012

  Odgovori

  Ovo dvoje iz prva dva filma na kraju umiru od smijeha, valjda je to reakcija na nešto. Možda je fake. A možda kad se susretneš sam sa sobom stvarno i umreš od smijeha. Baš je to čudno.

A što Vi mislite o tome?

Ime obvezno

Stranica

XHTML: Za formatiranje možete koristiti ove oznake: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*