Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Mooji 4Ni jedna misao nije samozaposlena, ni jedna misao ne može postojati bez tebe. Misli nastaju kada se um opire životu (promijeni). Snaga misli leži u našoj vjeri u misli, mi smo ti koji dajemo moć mislima. Sve misli su same po sebi jednako beznačajne, ali vaše vjerovanje u njih, ih energizira, daje im život. Kada vam se misao čini jako snažnom, to je samo zato što vi vjerujete u nju. Kada nam misli postanu nebitne, kada ih prestanemo hraniti vjerom u njih, Sebstvo se otkriva u potpunosti.
 Ono što misliš da ćeš izgubiti ako izgubiš “sebe”, naći ćeš da si sve to ti kao Sebstvo. Buđenje je smrt, ali smrt ego-uma, identiteta, navezanosti. T nećeš umrijeti, samo ono što nisi ti umire. Um nam prijeti, uperio nam je pištolj u glavu, a to je moguće samo ako mislimo/vjerujemo da imamo glavu u koju um može uperiti pištolj.

.

Previous postNema Se Što Drugo Raditi! Next postReferendumski ustanak: Počelo prikupljanje potpisa za četiri nacionalna pitanja