Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Sri Nisargadatta MaharajApsolutno nema razlike između mene i drugih. Prihvaćam i znam da JA JESAM, JA SAM SVE, ja znam to sigurno, a ti ne. U stvarnosti niti slušam niti odgovaram. U svijetu događanja pitanje se desi i odgovor se desi, ništa se ne događa meni. Sve se samo dešava.

Zašto brineš o svijetu a ne vodiš računa o sebi. Hoćeš da spasiš svijet, zar ne? Možeš li spasiti svijet ako prvo ne spasiš sebe? I što znači biti spašen? Od čega? Od iluzije, spas je vidjeti stvari kakve već jesu. Budi miran, obavljaj svoj posao u svijetu ali iznutra ostani tih, onda će ti sve doči. Ne vezuj se za riječi, za realizaciju, drugi mogu profitirati, ali ne ti. Tvoja nada leži u očuvanju tišine u umu i mirnoće u srcu.

.

Previous postDodir beskonačnosti Next postZablude današnjeg vremena I: Sanjarica i kako pravilno tumačiti snove