Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Mooji 12Kako svijest izgleda? Izgleda kao ništa. Kakvog je oblika? Nema oblik. Koliko je velika? Nema veličinu, neograničena je. Kakve su joj odgovornosti? Nema odgovornosti, a opet bez nje ništa ne može biti manifestirano, ništa ne može postojati, ništa se ne može pojaviti, ništa se ne može iskusiti. Ona je srž samog postojanja.

 Što god da se manifestira-događa se, ništa se ne događa vama, ništa nije osobno. Uočite to. Sve se događa u svijesti, ali ništa se ne događa svijesti.

.

Previous postZablude današnjeg vremena IV: Sile, snage iza naših leđa i Svjesnost – put prema oslobođenju Dio četvrti Next postPut Spoznaje