Walter J. Veith – Tajna iza tajnih društava

Mnogo toga je napisаno o tаjnim društvimа i postoje brojne špekulаcije o tome koje sile ih kontroliraju. Prirodа tаjnosti je takva dа stvаrnа vlast izа ovih sila ostаne uprаvo to – tаjnа. U ovom predаvаnju, predočeni su jаsni dokаzi koji pokаzuju tko zаistа stoji izа predstolja zemаljske moći. Profesor Walter Veith iznosi detaljno istraženo porjeklo najmoćnijih tajnih društava kao što su: Jezuiti, Iluminati, Masoni, Lubanja i kosti, Vitezovi Kolumba, Malteški Vitezovi… Potpuni mozaik ovih društava povezan je u cjelinu uz pomoć najbolje proročke knjige ikada napisane i date ljudskom rodu: Knjige Otkrivenja. Ona nam jedina daje jasan i logičan odgovor ko sjedi na tronu i upravlja ovim društvima. Ovo su saznanja koja ne smijete propustiti.

Predavanje je snimljeno 2004 godine u Alberti.

Prof. dr Walter Veith doktorirao je zoologiju 1979. godine na Univerzitetu Kejptaun u Južnoj Africi. Doktorirao je iz oblasti nutricionističke fiziologije. Prof. Veith predavao je studentima teoriju evolucije sedamnaest godina. Posle iscrpnih istraživanja na Univerzitetu Štelenboš u razdoblju 1979-1987 uvjerio se da ova teorija ne daje adekvatno objašnjenje porekla ljudske vrste. Godine 1988. prof. Veith je gostovao na Institutu za istraživanje na području geologije na Univerzitetu Loma Linda u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegov istraživački rad, ostvaren u suradnji sa vodećim svjetskim naučnicima iz spomenute oblasti, razmatrao je suštinu naučnog problema – evolucija ili stvaranje. Prof. Veith sada predaje na Univerzitetu Vestern Kejp u Južnoj Africi na katedri zoologije i jedan je od pet naučnika u Južnoj Africi kojima je Londonsko kraljevsko društvo dodijelilo počasnu Donaciju za realizaciju programa razvoja za početak naučno-istraživačkog rada u Južnoj Africi u periodu poslije aparthejda. Autorova saznanja o biblijskim proročanstvima I suvremenim religioznim tokovima rezultat su dugogodišnjeg proučavanja.
Ova zadivljujuća serija predavanja bavi se velikim sukobima na religioznom polju koji i danas postoje u svijetu, a koja biblijska proročanstva temeljno i jasno tumače.

Prenosi: 4dportal.com

Comments are closed.