Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

tiranija vlada drzavizamNazivate se kršćanima ili židovima ili tvrdite da pripadate nekoj drugoj religiji, ali istina je, to što nazivate svojom religijom je isprazna priča. Ono što stvarno obožavate, bog kojemu se istinski klanjate, u što stvarno vjerujete je država!

“Ne ukradi.” “Ne ubiji.” Osim ako to možete učiniti putem vlade. Onda je sasvim u redu, zar ne?
Ako to nazovete “porez” i “rat”, onda prestaje biti grijeh, zar ne? Uostalom, samo je vaš Bog rekao da ne bi trebali krasti i ubijati ali država je rekla da je to u redu.
Prilično je jasno tko koga nadjačava u vašim umovima. Usprkos svim crkvama, sinagogama i đamijama koje nas okružuju, ova nacija ima jednoga boga i samo jednoga boga, a taj bog se zove…
Vlada!
Isus je podučavao nenasilju i rekao da ljubimo bližnjega svoga, ali država vas potiče da glasate za ljude koji će koristiti nasilje kroz Vladu da zabadaju nos u svaki aspekt svačijeg života.

Što vi vjerujete?

.

Previous postVladimir Perić Valter o pravu, ekonomiji, anarhiji...