Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

 Kada dođe do nakupljanja otrovnih tvari u tijelu, koje uglavnom unosimo preko hrane, tijelo će ih najprije početi odlagati, prije svega u masnom tkivu koje služi za odlaganje otpada. Ako jedemo previše industrijske i previše kuhane hrane – sve više ćemo imati masnog tkiva.

Tumor je kanta za smeće u koju tijelo odbacuje otrovne tvari i stvara ovojnice okolo da bi se izolirala od otrova.

.

.

Dr. Gidden: Kemoterapija je neučinkovita u 97% slučajeva

Istraživački tim, na čelu s dr. Peterom Nelsonom iz Centra za istraživanje raka “Fred Hutchinson” iz Seattlea (SAD) objavio je znanstveno istraživački rad u stručnom časopisu “Nature Medicine ” od 05.08. 2012. godine. Rezultati njihovih istraživanja su uznemirili američku javnost gotovo do šokantnih razmjera.

Istraživači su došli do neočekivanog otkrića da jedan od tri do danas nezamjenjivih terapeutskih modaliteta u onkologiji – kemoterapija, ne samo da ne uništava stanice raka već favorizira njihovu ubrzanu diobu, pospješuje rast primarnog tumora i njegovo Infiltrativno – destruktivno širenje na okolna zdrava tkiva i diseminaciju (metastaziranje) u udaljene organe. Predmet istraživanja znanstvenika iz Seattlea bili su solidni tumori dojke, pluća, debelog crijeva i prostate.
.

Sve o uzrocima i liječenju raka možete pronaći OVDJE

Previous postLaminine - Prirodni dodatak prehrani koji pomaže vašem tijelu da se vrati u stanje prirodne ravnoteže