Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Globalno zatopljenje 1Globalno zatopljenje je refren suvremenog doba, koji se čuje sa svih strana od tema posvećenih novcu, industriji, prehrani do trasporta, rasvjete… Temelj ideje jest da čovjek svojom djelatnošću stvara uvjete globalnog zatopljenja te tako postaje neprijatelj životnim sustavima našeg planeta i samom sebi. Da bi ga se u tome spriječilo, uvedeni su i uvode se najrazličitiji restriktivni zakoni i pravila. No, rasprave među stručnjacima o tome zagrijava li se Zemlja ili se možda hladi, kao i pitanje utječe li doista čovjek svojim djelovanje na prosječnu temperaturu Zemlje, nikad nisu završile. Možda se vrijedi vratiti par koraka unatrag i još jednom razmotriti temu od samog početka, više kroz podatke, manje kroz slogane.

Gost emisije je prof. dr. sc. Fred Goldberg, školovan na Kraljevskom tehnološkom institutu u Stockholmu u Švedskoj.
Voditelj:  Krešimir Mišak
Urednik:  Krešimir Mišak
.

Previous postIntervju s Mabel Katz: Ho'oponopono - iskustvo duboke osobne promjene Next postGersonova metoda liječenja raka i drugih teških bolesti