Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

na rubu znanostiHipokrat je rekao: Neka vaša hrana bude vaš lijek, a neka vaš lijek bude vaša hrana. U toj rečenici mogao bi se sažeti rad jednog od pionira pokreta sirove hrane, Australca Johna Fieldera koji je i s preko osamdeset godina neumoran u svom radu. Osnivač je Akademije prirodnog življenja u Queenslandu u Australiji, a sve je sažeo u nekoliko principa: Zdravlje je prirodna ravnoteža, a organizam ima tendenciju da se sam iscijeli. Procesu iscjeljenja mora se vjerovati bez želje da ga se kontrolira te treba imati u vidu da većinu energije naš organizam troši na probavu. Ako ga potaknemo da prištedi tu energiju, ostat će više energije za procese iscjeljivanja. Desetljeća prakse Johna Fieldera su dovela do sirove hrane.

.

Izvor: YouTube

Previous postZablude današnjeg vremena IV: Sile, snage iza naših leđa i Svjesnost – put prema oslobođenju Dio drugi Next postJedinstvenost - Neponovljiv Dar Života