Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

na rubu znanostiKonoplja je jedna od prvih biljaka koje je čovjek počeo koristiti za drugu namjenu osim za prehranu, prvo u Kini prije više od 10 000 g. a onda u Europi prije 5 500 g. Bile su to naznake potencijala koje se danas ponovno otkrivaju. Ako želimo jednostavnim riječima reći jednostavnu istinu, ona bi glasila: iskoristivost konoplje nadmašuje sva očekivanja. Proizvodi od konoplje višestruko su jeftiniji od onih kojima danas raspolažemo, a proizvodnja i korištenje konoplje ima višestruki pozitivan učinak na naš okoliš. Njezin dugački i jaki korijen može prodrijeti i do 150 cm u dubino, pa tako rahli tvrda i nabijena tla za druge usjeve, a zbog visine u gustog lišća može se koristiti u stepama kojima prijeti pretvaranje u pustinju. Konoplja je obnovljivi resurs, raste brzo, otporna je na biljne bolesti, zahtjeva malo zalijevanja, uspijeva u većini klima i obogaćuje tlo. Osim kao hrana i sirovina za tkaninu i papir, danas je jasno da je se može koristiti i kao građevni materijal i kao izvor plastičnih masa i kao gorivo. Sve što je potrebno u suvremenom svijetu koji je nekako zaboravio na konoplju.
.

NAPOMENA

PORTAL TransformacijaSvijesti je zagovornik legalizacije marihuane (konoplje) isključivo u medicinske i industrijske svrhe. Ne podržavamo legalizaciju marihuane sa svrhom i ciljem kako bi marihuana zamijenila alkoholna pića, te postala još samo  jedan od alata manipulacije masama.

Vezani postovi:

Na rubu znanosti – Priča o konoplji

Nevjerojatna korisnost konoplje

Rick Simpson – Konoplja je zabranjena jer šteti farmaceutskoj, kemiskoj i naftnoj industriji te onemogućuje kontrolu ljudi

Kanabis postaje priznata metoda liječenja

Ulje konoplje – najbolji (zabranjeni) lijek za sve?

Čišćenje od dima – Znanost o kanabisu

Studije: marihuana smanjuje upotrebu farmaceutskih lijekova

Na Rubu Znanosti – Konoplja i drugo ljekovito bilje

Rick Simpson: Uljem od kanabisa izliječio sam tisuće oboljelih od raka, a vlasti ga zabranjuju

Kalifornijski medicinski centar dokazao: Kanabis liječi rak!

Studije dokazuju: marihuana liječi rak!

Razlog zašto je kanabis ilegalan – Dr. Zivkov

Medicinska upotreba marihuane i učinak na zdravlje

Dokumentarni film o marihuani i njenoj uporabi u medicinske svrhe -In Pot We Trust

Rick Simpson – Bijeg od lijeka VIDEO

 

Previous postMisao o Znanju Nije Znanje Next postTko je u pravu?... Tko percipira ISTINU?