Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Zločest i sebičan meteorolog prisiljen je ponovno proživljavati jedan dan sve dok ne učini ispravnu stvar. Ovaj simpatični film oduševio je i kritiku i publiku pa se danas nalazi na raznim listama najboljih komedija.

Metereolog Phil s televizijskom ekipom kreće u mali gradić Punxsutawney u Pennsylvaniji, gdje planira snimiti izvještaj o sviscu. Sviščevo pojavljivanje predviđa dolazak zime i Phil želi taj zgodni podatak iskoristiti u svojoj idućoj reportaži.

Misteriozno, Phil se nađe zaglavljen u vremenu i stalno proživljava jedan te isti dan, a to je 2. veljače. Svakog jutra se budi i sreće iste osobe, koje se ponašaju identično kao i dan ranije. Uz to je čudno još i to što nitko osim njega ne primjećuje da je vrijeme stalo.

Ubrzo Phil otkriva prednosti koje mu pruža ponavljanje istog dana. To mu daje mogućnost da ispravi ranije učinjene pogreške i da poradi na tome da promijeni svoje loše ponašanje – i osvoji ženu svojih snova.

 

Previous postTop 5 najčitanijih postova u prošlom (9) mjesecu Next postSADA