Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Celetinsko prorocanstvoPriča o amerikancu koji, progonjen od vlasti, kroz peruanske prašume traga za drevnim rukopisom koji će čovjeku omogućiti novi pogled na svijet.

Film je adaptacija veoma popularnog bestsellera Jamesa Redfielda iz 1993. godine. U glavnoj je ulozi Matthew Settle koji je uskočio u cipele srednjoškolskog profesora koji se odvažuje na putovanje u Peru u potragu za famoznim rukopisima.

Vrijednost rukopisa leži u činjenici da isti kroz devet uvida ukazuje o novom razumijevanju koje će ljudima pomoći da svima poznata, povijesna zbivanja smjeste u kontekst vlastitih doživljaja. To će im omogućiti da svijet oko sebe shvate kao niz neobičnih podudarnosti. (filmski.net)
.

Knjigu “Celestinsko proročanstvo” možete pročitati na ovome linku: zakonprivlacenja-kljuc.com

Previous postVideo: Legenda sjeverno-američkih Indijanaca Next postEgo unutar ega unutar ega