Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Ja sam SamSam je trideset i nešto godišnjak sa mozgom sedmo godišnjaka. Nakon što mu socijalna služba oduzme kćer, traži pomoć od odvjetnice koja od njega nauči kako je obitelj važnija od karijere.

Sam (Sean Penn) radi u Strarbaksu i opsjednut je Beatlesima. Ima kćer sa beskućnicom koja ga napušta čim izađe iz bolnice. Daje joj ime Lucy Diamond (prema pjesmi Beatlesa koju obožava) te se brine za nju.

Nakon što navrši sedam godina Samova metalna retardiranost postaje problem. Naime, nakon sedme godine djevojčica postaje sve naprednija dok on ostaje na njenoj sedmogodišnjoj razini. Djevojčica se trudi ne izgledati pametnija od oca, no to joj teško uspjeva.

Odnos između oca i kćeri ozbiljno je narušen, pogotovo nakon što mu oduzmu kćer. Sam uzima hladnokrvnu, skupu odvjetnicu Ritu Harrison (Michelle Pfeiffer). Za vrijeme parnice, Sam nauči Ritu mnogo toga što nije znala o ljubavi i životu. (filmski.net)

.

Previous postPriča O Dva Vuka Next postNa Rubu Znanosti - Anthony Peake "Izvantjelesno Iskustvo"