Intro

Informacije objavljene na ovom portalu potencijalno mogu promijeniti Vaš život, stoga ako niste spremni staviti po strani sve što mislite da znadete i ostaviti mogućnost da ste možda čitav život bili sustavno zavaravani i lagani, onda ovaj portal nije za Vas. Ne očekujemo da pasivno prihvatite sve što pročitate, ali Vas potičemo da obratite pažnju na ove informacije radi Vas samih.

Woody h copySam sustav ne posjeduje vlastitu energiju i moć, već je crpi iz pristaša i sljedbenika, onih koji ga konzumiraju.

Morate se složiti sa se moć medija ne temelji na onima koji NE gledaju televiziju ili ne čitaju novine, već na onima koji svakodnevno provedu po nekoliko sati ispred TV-a sa novinama u ruci vjerujući svemu što su pročitali i čuli.
Moć farmaceutske industrije se zasigurno ne temelji na zdravim, već na bolesnim ljudima. Stoga, briga o zdravlju je ujedno i najači udarac farmaceutskoj industriji, baš kao što je i uzgoj vlastite, ili pak konzumiranje hrane od lokalnih malih proizvođača najači udarac prehrabenoj industriji baziranoj na štetnim kemikalijama i preradi.

Moć političkih stranaka, parlamentarne većine se temelji na onima koji ih podržavaju, odobravaju njihove postupke, a ne na onima koji su svjesni kako su političari i vlade tek produžene ruke svjetskih moćnika, vladara iz sjene.

REVOLUCIJA NIJE ONO ŠTO VEĆINA MISLI
.

Previous postHrana d.d. - O hrani, zdravlju i korporativnom interesu (Dokumentarac koji morate pogledati) Next postGMO: Mitovi i istine - VIDEO