Hoće li 5G ubijati ptice, pčele i vaše voljene?

pčele izumiranje pesticidi

 

Velik broj znanstvenika tvrdi da radiofrekvencijsko zračenje (RFR) s mobilnih telefona i druge elektroničke opreme uzrokuje zdravstvene probleme, uključujući rak.

Istraživanja su otkrila da RFR izlaganje može ukloniti kalcijeve ione (pozitivno nabijeni kalcijevi ioni) iz staničnih membrana u mozgu. Gubitak kalcijevih iona destabilizira membranu i može imati ozbiljne metaboličke i neurološke posljedice.

Specifičnija studija utvrdila je da RFR izlaganje aktivira kalcijeve kanale sa naponom, što dovodi do povećanja razine kalcija u stanicama, što pak dovodi do proizvodnje peroksitrita. Peroksinitrit je u korijenu većine upalnih bolesti, uključujući neurodegenerativne i kardiovaskularne bolesti, migrene i alergije.

M. Pall, „Elektromagnetska polja djeluju aktiviranjem naponskih kalcijevih kanala kako bi proizveli korisne ili štetne učinke“, Journal of Cellular and Molecular Medicine, 6-26-2013.

Mozak može postati hiperaktivan i preopterećen, što dovodi do gubitka koncentracije, ADHD-a, oštećenja DNA (uzrokujući gubitak plodnosti i povećanog rizika od raka) i probavnih enzima. Destabilizacija membrane također može otvoriti krvno-moždanu barijeru i druge zaštitne barijere, što dovodi do Alzheimerove bolesti, demencije, astme, alergija i raznih autoimunih poremećaja.

Pogledajte ove relevantne članke i studije:

S. M. Bawin i sur., „Učinci moduliranih VHF polja na središnji živčani sustav“, Akademija znanosti, 247 (1975): 74-81

N. D. Volkow i sur., „Učinci izloženosti radiofrekvencijskog signala mobitela na mozak metabolizam glukoze“, Journal of American Medical Association, vol. 305 br. 8 (2011): 808-813

R.C. Beason i P. Semm, „Reakcije neurona na mikrovalovni podražaj s amplitudom,“ Neuroscience Letters, vol. 333 (2002): 175-178

J.F. Krey i R.F. Dolmetsch, „Molekularni mehanizmi autizma: moguća uloga Ca2 + signalizacije“, Current Mišljenje u Neurobiology, vol. 17 (2007): 12-119.

Još jedan važan pregled postojećih studija o efektima RFR-a u 2015. godini objavile su Nacionalna akademija nauka u Ukrajini, Sveučilište Indiana i Sveučilište Campinas u Brazilu. Na temelju 93 od 100 recenziranih studija zaključilo se da je RFR niskog intenziteta oksidacijsko sredstvo za žive stanice s visokim patološkim potencijalom. Oksidativni stres izazvan izloženošću RFR objašnjava niz utjecaja RFR na zdravlje, obolijevanja od karcinoma i ne karcinoma. Osim kroničnih bolesti, ova studija pruža najmanje 6 različitih bioloških mehanizama koji objašnjavaju ove RFR učinke u tijelu.

Igor Yakymenko1, Olexandr Tsybulin2, Evgeniy Sidorik1, Diane Henshel3, Olga Kyrylenko4 and Sergiy Kyrylenkom “Oxidative mechanisms of biological activity of low-intensity radiofrequency radiation,” Electromagnetic Biology and Medicine (July 2015)

Možda bi trebalo spomenuti i da izloženost WiFi-u može uzrokovati smetnje kod  medicinskih uređaja, uključujući pejsmejkere, inzulinske pumpe, Parkinsonove duboke moždane implantate i bolničku opremu.

Postoje i neke uznemirujuće studije o tome kako elektromagnetsko zračenje utječe na divlje životinje, na primjer ptice kroz perje, koje služi kao “antene”.

Evo primjera iz nečega o čemu sam pisao prije nekoliko godina, o studijama o utjecaja na „divljinu“:

„Sve biljke i životinje, kao i ljudi, prilagodili su se zemljinim elektromagnetskim poljima, koja uključuju magnetsko polje istosmjerne struje, istosmjerno električno polje i niskofrekventnu Schumannovu rezonancu (prirodna polja koja su i električna i magnetska). ”

„Za navigaciju u odnosu na ta polja i za kontrolu njihovog imunološkog sustava, ptice i pčele koriste se magnetski osjetljivim tvarima koje se nazivaju kriptohromi. To su proteinski pigmenti koji se nalaze u gotovo svim životinjama, biljkama i mnogim bakterijama. Kriptohromi mjere svjetlost za kontrolu i resetiranje bioloških satova životinja i biljaka. Neke životinje također koriste kriptohome da bi osjetile (ili “vidjele”) smjer zemljinog magnetskog polja. Kriptohromi loše reagiraju na oscilirajuća elektro-magnetska polja proizvedena od strane čovjeka, uništavajući solarne i magnetske navigacijske sposobnosti insekata i životinja, što vjerojatno dovodi do rezultata poput kolapsa pčelinjih kolonija, gubitka ptica selica i leptira te slabljenja imunološkog sustava.

Znanstvenici dokazali – zračenje mobitela izaziva stres i promjene DNK

Na primjer, radiofrekvencijsko zračenje (RFR) može blokirati opažanje ptice, uzrokujući da ptica (ili insekt) leti u pogrešnom smjeru, a također može poremetiti unutarnji sat ptice na temelju promjene položaja sunca. Ptice često napuštaju područja stotina metara oko baznih stanica/antena. ”

„Dnevni cirkadijski metabolički ritmovi brojnih životinja pokreću i unutarnji satovi koji sadrže kriptohome, posebno u zoru i sumrak. Cirkadijanski ritmovi kontroliraju proizvodnju melatonina (hormona spavanja); noću usmjeravaju metaboličke resurse za tjelesno popravljanje i jačanje imunološkog sustava. U ljudi smanjena proizvodnja melatonina rezultirala bi umorom tijekom dana i lošim spavanjem noću, što uključuje druge učinke. Budući da koristi melatonin, imunološki sustav možda nikad neće moći pribaviti silnu energiju koja je ponekad potrebna za prevladavanje patogena ili uništavanje stanica karcinoma u razvoju prije nego što izađu iz kontrole, što dovodi do različitih bolesti. ”

Što će se događati sa fiziologijom čovjeka kada se cijelu planetu prekrije visokim 5G frekvencijama iz satelita i baznih stanica na zemlji? Što kada cijela planeta bude umočena u polje umjetno generiranih frekvencija?

Cijeli tekst možete pročitati OVDJE

Zračenje pametnih brojila uzrokuje velike zdravstvene probleme – ANALIZA KRVI

Jeste li znali da je rak mozga vodeći rak ubojica u djece?

 

VEZANI POSTOVI:

Apsolutni znanstveni DOKAZ da zračenje mobitela uzrokuje rak

Virtualni autizam – opasnost za djecu

Dr. Barrie Trower: 5G će uništiti čovječanstvo i prirodu

 

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

 

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 

 

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.