Istina o opasnostima mreže pete generacije (5G) u pet minuta

 

U cijeloj povijesti čovječanstva 5G je najozbiljnija i najopasnija intervencija čovjeka u okoliš! Zbog eksponencijalnog povećanja zračenja, ugrožen je ne samo okoliš već fiziološki integritet čovjeka, na što su upozorili brojni znanstvenici, dok 5G otvara vrata i za potpuni nadzor i kontrolu čovječanstva.

Kako bi planetarni Tehnokratski sustav budućnosti mogao funkcionirati kao cjelina, potreban je internet koji ima kapacitet prenositi sve informacije centralnom računalu (Umjetnoj inteligenciji) u realnom vremenu. I to je stvarna svrha mreže pete generacije (5G). Povezivanje pametnih uređaja sa centralnim računalom.


Izvor videa: kla.tv

Prijevod i obrada: https://t.me/iSTiNiTO


Kako zaustaviti ovo ludilo? Pa tako što ga nećemo prigrliti te ga time omogućiti, a informacija je ključan čimbenik. Od informacije dolazi percepcija, od percepcije dolazi svijest o nekom ili nečem što čini temelj djelovanja ili ne djelovanja, izbora. Prihvaćanja ili odbijanja. Stoga, dijelite informacije, informirajte druge i sebe. 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.