NAJBOLJE VIJESTI o CΟRΟNΑ Virusu koje ste čuli ovaj mjesec! Recimo

5G korona virus
 

Je li uistinu virusno ili ima veze sa 5G? Nevjerojatna usporedba simptomima “virusa” u usporedbi s onim što se događa kada nekog pogode valovima od 60 GHz – koji utječu na apsorpciju kisika.

Dana Ashlie u ovom video iznosi nevjerojatne činjenice o 5G i simptomima korona virusa.

(Za prikaz HR titlova prvo uključite titlove, zatim kliknite na postavke, pa na titlovi, zatim odaberite automatski prijevod te odaberite jezik.)

Ljudski organizam mora se putem krvotoka kontinuirano opskrbljivati kisikom jer u tijelu ne postoji ni najmanja rezerva kisika.

Primarni je uvjet za zdravlje ljudskog organizma opskrba stanica kisikom koji kroz kemijske procese postaje izvor energije nužne za održanje života.

Kisik je glavni izvor energije za rad mozga i svih organa. Bez dovoljno kisika stanice postaju sve slabije i podložnije razvoju bolesti.

Prvi simptomi manjka kisika u organizmu su umor, slabost, osjećaj hladnoće, slabljenje pamćenja i koncentracije, lupanje srca, bolovi u mišićima, bljedilo, vrtoglavica, razdražljivost, česte infekcije, pojačano lučenje želučane kiseline.

Nadalje, manjak kisika u organizmu dovodi do depresije, srčanih bolesti, probavnih tegoba, bolesti dišnih puteva, kroničnih infekcija, bolnih, upaljenih i natečenih zglobova, opće slabosti i karcinoma.

POGLEDAJTE VIDEO


 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.