Stvaranje temelja za praćenje kontakata u realnom vremenu iliti “Nadzirano društvo”

tehnologija prepoznavanja lica
 

Ovih dana mogli smo čitati izjave članova stožera kako su mjere zatvaranja svih i svega uvedene iz/zbog panike. Tko je širio paniku? Mediji? Dakle sve su zatvorili, uništili ekonomiju, terorizirali naciju zbog toga što su svi mainstream mediji bezprekidno širili strah, paniku i histeriju??? Toliko o na ZNANOSTI utemeljenim mjerama i, o “SLUŠAJMO ZNANOST”.

Isti ti mediji su za vrijeme širenja panike naslovima poput “Ubojiti virus” ili brojanjem svakog zaraženoga kao da se radi o Kugi, a ne o bolesti sa simptomima nalik gripi, cenzurirali sve i svakoga tko je progovorio na temelju znanosti (prikupljenih podataka), sve doktore i sve znanstvenike koji su po čitavom svijetu upozoravali kako mjesta panici nema i kao su mjere zatvaranja neutemeljene, dok je pak “Faktograf” iliti Orwellovo ministarstvo istine na facebooku, proglašavalo svaku objavu spomenutih doktora i znanstvenika, lažnom vijesti.

Tako su se među ljudima koji šire laži iliti lažne vijesti o koroni našli svjetski stručnjaci poput Dr. Sucharit Bhakdia, Dr. Wolfganga Wodarga, Doktor Velo Markovski, Dr. med. Claus Köhnlein kao i imunolog Srećko Sladoljev.

No, to što danas Alemka Markotić priznaje kako su mjere zatvaranja uvedene zbog “panike” te kako u slučaju novog vala više neće posezati za mjerama zatvaranja svih i svega, ne znači da ćemo živjeti normalno, ne, to znači da ćemo živjeti pod čizmom “novog normalnog”, to znači da će biti, ukoliko stvarno dođe do novog vala, aplikacije za praćenje kontakata OBAVEZNE, to znači da će se uvesti imunitetne putovnice, bez kojih nećete moći putovati, to znači da će u svim državnim institucijama, bolnicama, trgovinama i restoranima biti instalirane tehnologije (kamere) za mjerenje temperature, to znači da će gradovi biti prekriveni termalnim kamerama s mogućnošću prepoznavanja lica, to znači da će se pod krinkom borbe protiv “plandemije” implementirati sustav nadzora i praćenje nalik onom u komunističkoj Kini. Što je i cilj od samog početka, od prvog članka objavljenog u medijima o “smrtonosnom virusu”.
 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.