VIDEO Obitelj svjedoči kako su im djeca postala bolesna nakon što je 5G bazna stanica postavljena blizu prozora njihove spavaće sobe

5G rak bolest djeca

.

Sacramento je jedan od prvih gradova na svijetu koji je implementirao 5G tehnologiju. Diljem našeg susjedstva na vrhove rasvjetnih stupova  tvrtka ” Verizon”  instalirala je antene. Jedna od tih antena instalirana je samo 14 metara od kuće naše obitelji.

Ubrzo nakon što je antena instalirana, nekoliko članova moje obitelji, uključujući i moje dvije male nećakinje, počelo je osjećati zdravstvene probleme. Ti problemi su se nastavili sve dok nismo instalirali zaštitu u našoj kući i preselili djecu u stražnju sobu daleko od antene. Zaštita značajno smanjuje našu izloženost, ali je ona još uvijek vrlo visoka.

Bio sam u kontaktu s nekoliko članova moje zajednice koji su također iskusili zdravstvene probleme koje pripisuju antenama. Osim toga,  pronašli smo i niz problema s izdavanjem dozvola za neke od antena.

Postoje stotine studija koje sugeriraju da će nam te antene u blizini našega doma, nauditi. Svjetska zdravstvena organizacija klasificirala je RF zračenje kao moguće kancerogeno. Ne želimo biti izloženi ovoj prijetnji cijeli dan, svaki dan, unutar vlastitih domova. To je jednostavno zlostavljanje i nije u redu.

Prema podacima tvrtke ” Verizon”, 5G tehnologija radi vrlo dobro na rasponima od nekoliko kilometara, stoga nema razloga da se ove antene postavljaju tako blizu domova ljudi koji ih ne žele. 

 

The children became sick after a cell antenna was placed near their bedroom window. The Family has a petition found at https://www.change.org/p/stop-verizon-from-abusing-our-neighborhood?fbclid=IwAR1P3M8PwL9wjuyxV9VQRFDf_X_iUScbGNBNaMAxpvyVc9qWRsr_mPcqbLE

Objavljuje Environmental Health Trust u Četvrtak, 25. srpnja 2019.

Izvor: https://www.change.org/p/stop-verizon-from-abusing-our-neighborhood?fbclid=IwAR1-_rbb2PSU2new1GN7zODrnv_TQajCCXdKMvOehwBo3US-uxpLXaQtS0s


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.