VIDEO SA PREVODOM Zračenje mobilnih telefona i baznih stanica te opasnosti 5G tehnologije

mobitel zračenje frekvencija rak

.

Tisuće neovisnih istraživanja povezuju trenutna izlaganje radiofrekvencijama mobitela s nizom vrlo ozbiljnih bolesti poput: raka, neplodnosti, kardiovaskularnih bolesti, oštećenja nastalih pri porodu, problema s pamćenjem, poremećajem sna itd.

Ako planovi telekomunikacijske industrije za 5G budu ostvareni, niti jedna osoba, životinja, ptica, kukac i biljka na Zemlji neće moći izbjeći izloženost, 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, razine  zračenja koje su desetine do stotina puta veće od onoga što danas postoji, bez ikakve mogućnosti bijega bilo gdje na planeti, upozoravaju znanstvenci u apelu upućenom UN-u, WHO-u, EU, Vijeću Europe i vladama svih zemalja svijeta.

ZRAČENJE MOBILNIH TELEFONA I OPASNOSTI 5G TEHNOLOGIJE

Objavljuje Aca Tesic u Ponedjeljak, 15. travnja 2019.

 

RF zračenje je dokazano štetno za ljude i okoliš. Uvođenje 5G predstavlja pokus na čovječanstvu i okolišu koji je definiran kao zločin prema međunarodnom pravu.

.


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.