Rupe u nebu HAARP – Napredna Teslina Tehnologija DOKUMENTARNI FILM

HAARP

 

Ovaj kratki dokumentarni film istražuje kontroverzni vojni projekat koji se bazira na tehnologiji Nikole Tesle. Može li HAARP  utjecati na raspoloženje masa, biti korišten za pranje mozga, kontrolu uma, izazivanje potresa, kao super jak radarski signal, za stvaranje supermunja, megatsunamiji, tornada i manipulacije meteoroloških uvjeta?

Primarni cilj projekta HAARP, barem na papiru, bio je da američkoj mornarici omogući sigurnu komunikaciju s podmornicama na svim krajevima planete.

 

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.

 

Informacija, znanje iliti istina nema vlasnika ili vlasništvo, ona je sama bit – ono što Jest i, kao takva ne može biti posjedovana. 

 

 


OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.