ZA SVE NAIVNE KOJI OČEKUJU SPASIOCA – Nada, ili prevedeno “ne činim ništa, čekam da netko drugi učini” je još jedna naizgled bezopasna ali u stvarnosti opasna iluzija


Nada ti obećava nešto u budućnosti, dok ti uzima energiju u sadašnjosti. Naravno, budućnost nikada ne dolazi, a sadašnjost je trajna, tako da uvijek patiš, nadajući se.

Samo zato što želimo da je nešto istina, ne znači da je istina. Kako li se samo sada osjećaju svi oni koji su vjerovali u bajke o masovnim uhićenjima koja su se “trebala” dogoditi u americi, možda očajno? Bespomoćno? Razočarano? Osjećaju nemoć, najradije bi se predali, digli ruke od svega?

Nije li to možda i bio cilj? Da vas se slomi?

Ovo je psihološkog rata, ali izgleda, brojni to zaboravljaju.

Nakon svega, najveći je problem da kada se mase uspije uvjeriti u nešto, uz bilo kakve dokaze gotovo ih je nemoguće razuvjeriti. Brojni će nakon svega nastaviti vjerovati u bajke o Trampu i “Q” i spasiocima. Ne vjerujete, onda imamo tri slova za vas koja će vas razuvjeriti “HDZ”

“Po njihovim dijelima ćete ih prepoznati”

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.