Da li možemo očekivati skori kolaps globalnog lanca opskrbe?

 

Nakon što su špediteri upozorili na mogući kolaps globalnog transportnog sustava, i međunarodna brodska komora upozorava na skori kolaps globalnog lanca opskrbe ukoliko se nešto hitno ne promjeni

Više od godinu dana upozoravamo na kontrolirani kolaps globalnih linija opskrbe. Taj se kolaps sada ubrzava zabrinjavajućom tempom, da je čak i Međunarodna brodska komora izdala crveno upozorenje, upozoravajući na “kolaps globalnih transportnih sustava”, piše naturalnews

Krivac. Pogrešne i neznanstvene vladine mjere zatvaranja, uvođenja nevjerodostojnih PCR testova te eksperimentalnog cjepiva i covod potvrda koje su rezultirale prisilnim stavljanjem u karantenu tisuća radnika transportne industrije, poput radnika brodskih luka i aerodroma, vozača kamiona i radnika logistike, a da ne govorimo o radnicima u samoj industriji.

Kako ICS ističe:

Svi smo radili na tome da održimo globalnu trgovinu tijekom pandemije, ali to je uzelo danak. Na vrhuncu krize 400.000 pomoraca nije moglo napustiti svoje brodove. Letovi su ograničeni, a radnici u zračnoj industriji su se suočili sa graničnim preprekama, poput raznih covid ograničenjima i zahtjevima za cjepiva. Dodatna i sustavna zaustavljanja na cestovnim granicama značila su da su vozači kamiona morali čekati ponekad i tjednima, prije nego što su mogli završiti putovanje i vratiti se kući.

Drugim riječima, svjetske vlade drže transportne radnike kao taoce anti-znanstvene pandemije i anti-znanstvenih mjera, poput spomenutih covid potvrda, karantena za zdrave kao i obaveznih testova.

Prema brojnim stručnjacima i dokazima, mogli smo u globalnim razmjerima pobijediti COVID samo ivermektinom, vitaminom D i cinkom. Bez blokada i zatvaranja, maski, cjepiva i testova, i ne bi se našli u situaciji nedostatka radnika. Ali taj ishod nije ono što su globalisti željeli. Od samog početka planirali su koristiti covid za pokretanje „globalnog reseta“ koje uključuje uništavanje svjetskih gospodarstava, krah globalnog financijskog sustava te industrije.

Ništa nije slučajno. Sve je isplanirano od samog početka, na što smo redovito upozoravali.

Još jedna od zastrašujućih činjenica jest da se globalna opskrba energijom također umjetno ograničava, što je dovelo do redukcija električne energije u Kini, sada i u Brazilu i Indiji. Do nestašice goriva u Velikoj Britaniji te nedostatka prirodnog plina u kombinaciji sa skokom cijena plina koji ograničava ili zaustavlja proizvodnju umjetnih gnojiva, proizvodnju ugljičnog dioksida i rada tvornica mesa diljem Europe. 

Sve je isprepleteno.

Zašto ugljena nedostaje? Naravno, zbog korona mjera. Sve je to “umjetno” / namjerno stvoreno, sve je isplanirano od strane psihopata za koje se čini da vode koordiniran globalni rat protiv ljudske rase, piše naturalnews

Valja svemu ovome pribrojiti i nekontrolirano tiskanje novca kojim su vlade financirale ovu farsu, a kao posljedicu devalvaciju valute, odnosno inflaciju koja već uvelike pogađa čitavi svijet.

Prema svemu, uskoro ćemo osjetiti posljedice loše kovid politike i nekontroliranog zaduživanja na vlastitoj koži.

Zbog projektiranog kolapsa, ljudi u svijetu uskoro će osjetiti ekstremne nestašice hrane koje će potrajati. Ti se nedostaci stvaraju kako bi se stvorili građanski nemiri  koji će vlasti koristiti kao opravdanje za suzbijanja preostalih prava i sloboda. Drugim riječima, oni žele kaos.

Globalni reset je cilj, odnosno krah industrije i ekonomije te kao rješenje izlaska iz kaosa pokretanje četvrte industrijske revolucije, digitalizacije i robotizacije, implementiranje pametnih gradova i novog sustava upravljanja, takozvane Tehnokracije.

Klaus Schwab (preveden citat iz knjige – “Covid-19: The Great Reset”): “Mnogi od nas se pitaju kada će se stvari vratiti u normalu. Kratki odgovor je: nikad. Nikad više ništa neće biti isto. Normalnost u onom smislu, kakvu smo poznavali, je slomljena, i pandemija koronavirusa predstavlja temeljnu prekretnicu na našem globalnom putu (…) Svijet kakav smo poznavali u prvim mjesecima 2020. više ne postoji, on se rastvorio u kontekstu pandemije. Suočeni smo sa tako radikalnim promjenama, da neki već govore o vremenu “prije korone” i “nakon korone” (…) Na taj način će se pojaviti “nova normalnost”, radikalno različita od one koju ćemo postepeno ostavljati iza sebe…” 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.