DA NE POSTOJE SKRIVENI CILJEVI IZA KORONA “PANDEMIJE”, VLAST/MEDIJI BI IZVJEŠTAVALI OTPRILIKE OVAKO

 

“Poštovani građani RH. Danas je u Hrvatskoj ozdravilo 2293 osobe. Nažalost imamo i 32 preminulih te njihovim obiteljima ovim putem izražavamo iskrenu sućut Vlade RH.

Zdravstveni sustav je stabilno i u našim bolnicama imamo dovoljno kapaciteta, kako ljudskih tako i tehničkih.

Građane ljubazno molimo da odgovorno obavljaju svoje poslove, kao i da se tako ponašaju, drže distancu i pridržavaju osnovnih higijenskih postulata, kako bi što prije zajedno suzbili ovu pandemiju.

Posebno nas veseli činjenica da imamo nekoliko županija koje se odlično nose s novonastalom situacijom i to nam daje nadu da ćemo svi zajedno vrlo brzo nastaviti s našim regularnim aktivnostima.”

Eto, tako nekako bi ja izvještavao svoje građane o trenutnoj situaciji u RH, dajući im nadu u bolje sutra, a ne tjerajući im dodatno strah u kosti. Vjerujem da bi bez obzira na tešku situaciju ovo bio ispravan put, napisao je Hamed Bangoura na svom facebook profilu.

Zbog neviđene cenzure/kontrole mišljenja na facebooku, od sada nas možete pratiti na neovisnoj društvenoj mreži GAB 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.