DEJA VU Nova runda zastrašivanja (teroriziranja) novim sojem baš kao i u proljeće 2020. godine

 

U proljeće 2020. godine korporativni mediji krenuli su sa zastrašivanjem ili točnije rečeno teroriziranjem javnosti smrtonosnim virusom koji samo što nije stigao u Hrvatsku i, tako, zbog 50 do 70 dnevno novo pozitivnih, ne teško oboljelih već pozitivnih na PCR test, stala je cijela hrvatska, restorani, kafići kao i trgovine su se zatvorile, a tisuće su preko noći ostale bez posla.

U video kojeg donosimo u nastavku možete vidjeti kako je sve to izgledalo, a koliko možemo vidjeti po naslovnicama korporativnih medija, isto će se ponoviti i ovoga proljeća.

I tako je velika briga medija za javnost, postala najveća opasnost po egzistenciju iste te javnosti.

…misteriozni virus, smrtonosni virus, napao stotine, mogao bi pobiti milijune, pretrpane bolnice, kolika je šansa da ubojiti virus dođe u Hrvatsku, najgore tek dolazi, broj zaraženih i mrtvih raste, virus nezaustavljiv, strah od koronavirusa, ubio više od 100 ljudi, čovjek pao mrtav na ulici, netko zaražen koronavirusom će kad-tad doći u hrvatsku, smrtonosni koronavirus se širi, čak 60% svjetske populacije moglo bi oboljeti od koronavirusa… itd. itd. itd. gdi je u svim tim člancima razum, znanstveni podaci, provjerene činjenice…???

DEFINICIJA TERORIZMA

Terorizam je smišljena uporaba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su općenito politički, vjerski ili ideološki.

Terorizam se treba promatrati kao izraz političke strategije, te u skladu sa time definira kao tajno djelovanje pojedinaca, nelegalnih organizacija kroz nezakonitu uporabu sile ili nasilja protiv osoba ili imovine kako bi se izvršio pritisak na vladu, civilnu populaciju ili neki njihov segment, u cilju postizanja političkih ili društvenih ciljeva. – wikipedia

Ako ovo i ovakvo medijsko izvještavanje -zastrašivanje javnosti koje ima posljedice po cijelu državu i naciju nije terorizam, onda ne znam što jest!

Nečujna oružja za tihi rat

U njemu se ispucavaju situacije umjesto metaka, pokretane procesuiranjem podataka umjesto zrncima baruta; iz kompjutera,umjesto puške; kojima upravlja kompjuterski programer, umjesto strjelica; pod zapovjedništvom bankarskih magnata, umjesto vojnih generala. Ne stvara primjetnu buku, ne izaziva vidljive tjelesne ozljede i naizgled se ne upliće u ničiji svakodnevni društveni život.

Pa ipak nedvojbeno stvara buku,nedvojbeno nanosi tjelesne i mentalne štete, i nedvojbeno utječe na svakodnevni društveni život, tj. nedvojbeno za treniranog promatrača, onoga koji zna što mora gledati.

Javnost nije u stanju shvatiti oružje i zato ne može vjerovati da je napadnuta i pokorena oružjem. Javnost može instinktivno osjećati da nešto nije u redu, ali zbog tehničke prirode nečujnog oružja oni svoje osjećaje ne mogu izraziti na racionalan način, odnosno riješiti problem inteligencijom. Stoga ne znaju kako zatražiti pomoć, i ne znaju kako bi se povezali s drugima radi zaštite od njega.

Kad se nečujno oružje primjenjuje postupno, javnost se prilagođava/privikne na njegovu prisutnost i ući tolerirati njegovo zadiranje u svoje živote sve dok pritisak (psihološki preko ekonomskog) ne postane prevelik, kada se slome. Zbog toga je nečujno oružje jedna vrsta biološkog ratovanja. Ono napada vitalnost, opcije i pokretljivost osoba u društvu kroz poznavanje, razumijevanje, manipuliranje i napade na njihove izvore prirodne i društvene energije, i njihove tjelesne, mentalne i emocionalne snage i slabosti.

PREPOZNAJETE TO DRUŠTVO? NARAVNO, ŽIVIMO U NJEMU……


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.