“Delta” varijanta koronavirusa bit će novo opravdanje za tiranske mjere

 

Na krilima Indijskoga delta soja već se najavljuju totalitarne mjere, od obaveznog cjepiva do zatvorskih kazni u pojedinim državama – da li je sada jasno zašto su nas mediji bombardirali “stanjem” u Indiji?


Brojne vlade upozoravaju na brzo širenje Delta varijante koronavirusa, zbog čega već upozoravaju da najveći val pandemije tek dolazi.

Prema sada već diskreditiranom “znanstvenom” establišmentu, varijanta Delta ili B16172 koja je prvi put otkrivena u Indiji opisana je kao podvrsta izvorne varijante B1617 koja je tamo prvotno cirkulirala, a posjeduje tri značajne mutacije koje ga razlikuju od ranijih sojeva.

Izvještaj Times of India (TOI) kaže da je Delta varijanta u nekim slučajevima čak i dalje mutirala, postajući Delta plus ili AY1 soj. Ovaj je soj posjedovao mutaciju K417N na proteinu spike virusa, što mu omogućuje ulazak i zarazu ljudskih stanica.

Autor Michael Snyder napisao je na svom blogu da Delta varijanta “pustoši” u različitim zemljama svijeta. Izazvala je nove slučajeve COVID-19 u Velikoj Britaniji te porast za 109 posto u tjedan dana. Od ovih novih slučajeva, varijanta Delta činila je 91 posto. Zbog toga je britanska vlada razmotrila proširenje ograničenja zaključavanja za još mjesec dana, izvijestio je Daily Mail.

U istom se izvješću dodaje da je studija javnog zdravstva Engleske (PHE) pokazala da je 29 posto od 42 smrtnih slučajeva uzrokovanih novim sojem potpuno cijepljena protiv te bolesti. Studija PHE samo je ponovno proširila strah od novog izbijanja, jer je broj novih i smrtnih slučajeva bilo u padu, prenosi naturalnews

Indijski ili “Delta” vs prvotni ili britanski, hrvatski ili kako hoćete… soj

Nije li početkom godine, točnije 10. 02. u hrvatskoj otkriven britanski soj, zarazniji i smrtonosniji?

screenshot

Pa da vidimo koji je broj zaraženih bio u mjesecu prije i nakon pojave Britanskog soja.

Pa smo tako u periodu od 11. 01 do 09. 02. imali ukupno zaraženih 16,133, dakle govorimo o periodu od ukupno 30 dana.

U periodu nakon što je potvrđena prisutnost novog, britanskog soja u populaciji, od 11. 02. do 12. 03. 2021., opet govorimo o ukupnih 30 dana, broj zaraženih je iznosio 13,771 ili 2,362 manje zaraženih nego li prije pojave novog soja…

Zar nisu brojke prema onome što su mediji pisali o britanskom soju trebale drastično porasti, a ne pasti?

Da vidimo preminule.

U periodu od 11. 02. do 12. 03. dakle nakon što je potvrđena prisutnost britanskog soja, broj preminulih je 409.

U razdoblju prije pojave novog soja, dakle govorimo o razdoblju od 11. 01. do 09. 02. broj preminulih je veći za 447, te iznosi 856 preminulih. Dakle u mjesecu prije pojave smrtonosnijeg britanskog soja umrlo je duplo više ljudi nego li u mjesecu nakon što se britanski soj raširio u hrvatskom!

Link na podatke o broju zaraženih i umrlih OVDJE (Excel)

Link na podatke o broju zaraženih i umrlih OVDJE (Excel)

Da li je Indija sa brojem zaraženih i umrlih slučajno punila naslovnice?

Što su pisali o britanskom soju, smrtonosniji, zarazniji…? Što nam govore o indijskom delta ili sada već delta plus soju?

Da usporedimo Indiju i Hrvatsku, broj umrlih i broj zaraženih na milijun stanovnika.

Indija koja ima 1,4 milijarde stanovnika bilježi 389,302 umrlih od korone, ili cca 278 umrlih na milijuna stanovnika.

Hrvatska ima 4 milijuna stanovnika i 8,182 umrla iliti više od dvije tisuće umrlih na milijun stanovnika, ili sedam puta više umrlih na milijun stanovnika od Indije.

Delta ili Indijski soj virusa je toliko smrtonosan i zarazan da je u Indiji na milijun stanovnika umrlih 278, a u Hrvatskoj 2045 osoba.

Pa koji je onda soj opasniji, onaj koji kola hrvatskom ili delta indijski soj?

Indija do sada ima 21 tisuću zaraženih na milijun stanovnika, dok Hrvatska broji 89 tisuća zaraženih na milijun stanovnika prema službenim podacima.

Govorimo o Indiji, najmnogoljudnijoj zemlji. Ne praznim već punim ulicama u kojima je kontakt neizbježan.

Ovo su čiste brojke, ne demagogija ili predviđanja. A dalo bi se i o brojkama.

Dakle, kako god bilo ovdje se radi o nevjerojatnoj razini manipulacije medija i pojedinih znanstvenika, a kako izgleda, sve sa ciljem da se iznova i iznova cijepi cijela populacija.

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.