Dok u Australiji teško obolijevaju isključivo cijepljeni, vlasti zatvaraju necijepljene, a potpuno zdrave ljude

 

Sve više cijepljenih obolijeva od bolesti protiv koje su se cijepili

Zašto toliko mnogo “cijepljenih” biva zaraženo virusom te završava u bolnici zbog virusa protiv kojeg su se cijepili?

Koja je svrha cjepiva ako ne pruža zaštitu, odnosno imunitet?

Zanimljivo je da, unatoč neučinkovitosti i svim štetnim učincima i posljedicama cjepiva, uključujući upalu srca, neurološka oštećenja, zgrušavanje krvi, paralizu, napadaje i smrt, gomila COVID IDIOTA i dalje vjeruje mas medijima, vladi i proizvođačima cjepiva. I zašto oh zašto bi se netko tko je već prebolio infekciju i stekao prirodni imunitet cijepio?

Ako ste prethodno bili zaraženi, studije pokazuju da je vaš rizik gotovo jednak nuli i da jednostavno nema razloga riskirati dobivanje eksperimentalne injekcije koja je do sada u europi ozlijedila 802 786 cijepljenih. Među ozlijeđenima je zabilježena i 21 310  smrtnih slučajeva prema službenoj internetskoj stranici EudraVigilance.

Vijest koja je došla iz Sydneya prije koji dan je u najmanju ruku šokantna. naime, svi hospitalizirani su cijepljeni, osim jedne osobe.

“Od 141 osobe na bolničkom liječenju, 43 je na intezivnoj njezi, dok je 18 osoba hitno intubirano. Svi osim jedne osobe su cijepljeni.”

Poslušajte sami


Ne, vlasti su uvele strogi lockdown te na ulice Sydneyja rasporedile vojsku.

Brojevi zaraženih zbog koji se sve ovo adi su naprosto smiješni.

Trenutna zbivanja u Australiji popratio je i Infowars. Pogledajte video


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.