Dr. Andrew Kaufman: Žele nas genetski modificirati cjepivom za COVID-19

 

U ovom moćnom intervjuu Spiroju se pridružuje doktor Andrew Kaufman. Spiro i dr. Kaufman razgovaraju o sve većem smanjenju osnovnih građanskih sloboda – novom normalnom – koje se normalizira pod lažnim izgovorom globalnog zdravstvenog stanja.

Doktor Kaufman je dobro obrazovan medicinski djelatnik koji uvjerljivo ilustrira, koristeći tehničke podatke CDC-a, kako je javnost manipulirala na najvećem nivou.


Elektroporacija ili eletropermeabilizacija je molekulskobiološka tehnika u kojoj se električno polje primjenjuje na stanice kako bi se povećala propusnost stanične membrane, omogućavajući kemikalijamalijekovima ili DNK da se uvedu u stanicu. U molekulskoj biologiji, proces elektroporacije se često koristi za transformaciju bakterijakvasaca ili biljnihprotoplasta, uvođenjem novokodirajuće DNK. ..Wikipedia

VEZANI POSTOVI:

SLUŠAJTE ZNANOST – Nakon dva mjeseca prikupljanja podataka, doktori iznijeli nevjerojatne informacije o KOVIDU-19

Zataškavanje veze između korona virusa i 5G

Vrsni stručnjaci i doktori svjetskog glasa o koronavirusu


 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.