Dr. Knut Wittkowski – „Više od 90% smrtnih slučajeva su direktna posljedica lockdowna“

 

U ovom videu su prikazani odlomci iz 55. sjednice istražnog odbora za koronu, kojeg predvodi ugledni pravnik dr. Reiner Fuellmich.

Gost na 55. sjednici, koja se održala putem video-konferencije, bio je njemački epidemiolog i biostatističar – Dr. Knut Wittkowski, osnivač i izvršni direktor biostatističke kompanije ASDERA, te bivši naučno-istraživački lider za biostatistiku i epidemiologiju na Univerzitetu Rockefeller u New Yorku.

Težište rasprave, koju su vodili pravnici – Viviane Fischer i dr. Reiner Fuellmich, te specijalista za internu medicinu – dr. Wolfgang Wodarg sa epidemiologom dr. Knutom Wittkowskim, su bile restriktivne mjere za vrijeme pandemije nametnute od strane političara.

Prema procjeni dr. Wittkowskog, više od 90% smrtnih slučajeva su direktna posljedica nametnutih mjera, naročito lockdowna, čijom su provedbom političari samo produžavali pandemiju i širenje virusa.

Na kraju razgovora, pragmatični epidemiolog se (uz blago oklijevanje) osvrnuo i na cijepljenje protiv COVID-19, koju je nazvao “jednom od najgorih cjepiva koje imamo”, budući da cijepljene osobe imaju “10 puta veću šansu da se razbole” u odnosu na necijepljene osobe.

Izvor videa: The con


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.