Govor dr. Reinera Fuellmicha na Svjetskoj povorci slobode u Londonu, 24. srpnja 2021

 

“Bez ikakve sumnje, mračna strana izgubit će ovu nečovječnu bitku protiv života i stvaranja.”

dr. Reiner

Pogledajte govor


Dr. Reiner nakon opsežne istrage i razgovora sa više od stotinu doktora i znanstvenika potvrđuje sve naše sumnje, a koje smo iznosili od samih početka Plandemije.

Da, pandemije ne postoji. PCR testovi su temelj ove globalne prevare, zajedno sa dvadeset i četiri satnom medijskom propagandom kao i mjerama koje nemaju veze sa zdravom pameti, a koje su tu ne kako bi zaustavile širenje virusa, već kako bi stvorile privid sveprisutnosti virusa, odnosno pandemije, a u svrhu uvođenja covid cjepiva koja nemaju apsolutno nikakve veze sa virusom i sprječavanjem širenja zaraze.

Iz tog razloga smo često znali ukazivati ili postaviti pitanje tipa: Kada maknete zastrašivanje i propagandu, maske i mjere distanciranja kao i zatvaranja, što ostane od pandemije? Ništa!

Opasan smrtonosan virus iliti pandemija mora biti očita i bez medijskog zastrašivanja koje u slučaju stvarne pandemije nema nikakvu svrhu, jer stvaranje histerije i stanja beznađa zasigurno nije alat za kojim bi bilo koja vlast posegnula u slučaju stvarne prijetnje.

Kao što je izjavio dr. John Ioannidis: Borba protiv virusa ubila je daleko više ljudi od samog virusa

Da, brojni su umrli i brojni će umrijeti zbog ove prevare, za što odgovorni moraju odgovarati.

Zato podržimo dr Reinera i njegov tim. podijelite ovaj govor kako bi ga mogao čuti što veći broj ljudi.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.