INTERVJU Kolakušić razmontirao korona “pandemiju” u svega trideset minuta

 

Evo zašto u medijima vlada potpuna cenzura

U trideset minuta činjenicama, znanstvenim podacima i brojkama Mislav Kolakušić , pravnik i zastupnik u Europskom parlamentu razmontirao globalnu prevaru zvanu “korona pandemija”, i to na način na koji može razumjeti i malo dijete.

Molimo vas podijelite ovaj video sa prijateljima i rodbinom, ovom bezumlju i cenzuri mora se stati na kraj, u protivnom negativne posljedice ove obmane će biti dalekosežne i devastirajuće ne samo po ekonomiju već i po fizičko i psihičko zdravlje čitavog čovječanstva.

Pogledajte intervju.


Kad maknete mjere, PCR-testove, lockdown, propagandu i bombardiranje brojem zaraženih i umrlih 24 sata na dan, što ostaje od pandemije?

Da ne postoje portali, novine i televizija, mjere i lockdawn, ne bi znali da “pandemija” postoji, zar vam to ne govori sve?

Zbog neviđene cenzure Facebooka od sada nas možete pratiti i na GAB-u

Sve objave sa web sajta “Transformacija Svijesti” dozvoljeno je kopirati,  raspačavati, objavljivati na drugim web stranicam i blogovima kao i društvenim mrežama.


 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.