Intervju sa odvjetnikom dr. sci. Reinerom Fuellmichom o podizanju skupnih tužbi na kojima bi se odgovornima za trenutačno stanje u svijetu trebalo suditi za zločine protiv čovječnosti

 

photo: logicno.com

Intervju Jamesa Delingpolea s odvjetnikom dr. sci. Reinerom Fuellmichom o pravnim aspektima svega što se događa u proteklih nešto više od godinu dana i podlozi za podizanje skupnih tužbi, kao i o, tzv., Nurnbergu 21, potencijalnom suđenju stoljeća na kojem bi se odgovornima za trenutačno stanje u svijetu trebalo suditi za zločine protiv čovječnosti.

Izvor videa: Kaleidoskop


Nedvojbeno, što se može i zaključiti iz samog razgovora, bez PCR testova nema korona pandemije, jer temelj pandemije upravo su testovi, testovi čije korištenje je obustavila Švedska istaknuvši kako ne mogu razlikovati viruse sposobne da zaraze stanicu od virusa koje je imuni sistem neutralizirao:

PCR tehnologija koja se koristi u testovima za otkrivanje virusa ne može razlikovati viruse sposobne da zaraze stanicu od virusa koje je imuni sistem neutralizirao, pa se stoga ti testovi ne mogu koristiti za utvrđivanje je li netko zarazan ili nije.


Švedska agencija za javno zdravlje

 

 

OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA – Članak 19.
Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.